«Ο ΠΑΣ μπορεί την τετράδα!»

2
kapsalakis pas

Αισιόδοξος ότι η ομάδα του μπορεί να τερματίσει μέσα στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος εμφανίστηκε με δηλώσεις του σε εκπομπή του ραδιοφωνικούς σταθμού TOP FM, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Ασκληπειού Μανώλης Καψαλάκης. Μεταξύ άλλων τόνισε χαρακτηριστικά:
«Νομίζω ότι οι δεκατέσσερις βαθμοί που έχουμε έως τώρα είναι άκρως τιμητική για νεοφώτιστοι ομάδα. Πιστεύω όμως ότι θα μπορούσαμε να έχουμε και περισσότερους αν δεν κάναμε ορισμένα λάθη τα οποία μας έχουν στοιχίσει. Ας μην ξεχνάμε ότι ακόμα δεν έχουν παίξει πλήρης σαν ομάδα διότι αντιμετωπίσαμε αρκετά αγωνιστικά προβλήματα από το ξεκίνημα της χρονιάς. Θεωρώ ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες για να είμαστε μέσα στην πρώτα τετράδα του βαθμολογικού πίνακα».
Μιλώντας γενικότερα για το φετινό πρωτάθλημα αλλά και για τη δική του παρουσία, τόνισε:
«Νομίζω ότι είναι αρκετά ποιοτικό καθώς συμμετέχουν παίκτες και από ανώτερες κατηγορίες. Αυτό είναι κάτι το οποίο φαίνεται. Από τον εαυτό μου θα πω ότι μπορώ να προσφέρω ακόμα περισσότερα. Δεν παίζω στη θέση που θα μου άρεσε πολύ και είναι στον άξονα όμως ξέρω πολύ καλά ότι πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα η οποία έχει αρκετές ανάγκες οι οποίες θα πρέπει να καλυφθούν».