Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ο ΠΑΣ Ασκληπειού έχει επέτειο

Ο ΠΑΣ Ασκληπειού έχει επέτειο

0
pas xalki
Dodekanisos

Την επέτειο των τριάντα χρόνων από την ίδρυση του θα γιορτάσει την προσεχή Κυριακή ο ΠΑΣ Ασκληπειού. Χαρακτηριστικό είναι το ακόλουθο δελτίο τύπου εξέδωσε ο σύλλογος:
«Ο ποδοσφαιρικός-αθλητικός σύλλογος ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ με αφορμή την συμπλήρωση των τριάντα χρόνων (1983-2013) από την ίδρυση του σωματείου, σας προσκαλεί στην ετήσια κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας η οποία θα διεξαχθεί στις 24 Φεβρουαρίου 2013 ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00 το μεσημέρι στο εστιατόριο ΓΕΩΡΓΑΛΛΟΣ στην πλατεία του χωριού. Θα ακολουθήσει σύντομος απολογισμός των πεπραγμένων του διοικητικού συμβουλίου και της πορείας της ομάδας για την χρονιά που μας πέρασε καθώς και απονομή τιμητικής πλακέτας σε διακεκριμένους συγχωριανούς μας για την πολύτιμη προσφορά τους στον σύλλογο σε όλα τα επίπεδα κατά την διάρκεια των 30 χρόνων. Επίσης θα διασκεδάσουμε με ελληνική μουσική, φαγητό, σούμα και κρασί, καθώς και με προβολή παλαιών φωτογραφιών αλλά και βίντεο από αγώνες της ομάδας στην δεκαετία
του 80 και του 90. Η παρουσία σας αλλά και η ενεργός συμμετοχή σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά αλλά και την δύναμη για να προχωρήσουμε πιο αποφασιστικά στην επίτευξη των στόχων του συλλόγου μας. Τέλος θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το μεγάλο μας δώρο (ένα ταξίδι 2 ατόμων , 4 ημερών στην πανέμορφη Σμύρνη σε πολυτελές ξενοδοχείο- ευγενική χορηγία του πρακτορείου ΠΕΛΛΟΣ TRAVEL ).»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments