Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ο ΠΑΟΚ ρίχνει …δίχτυα στη Ρόδο!

Ο ΠΑΟΚ ρίχνει …δίχτυα στη Ρόδο!

0
efklis pourliotopoulos
Dodekanisos

Η Ρόδος είναι ένα νησί που έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές, τον Γιώργο Σκαρτάδο, που φόρεσαν την ασπρόμαυρη φανέλα. Ήρθε το 1982, σε ηλικία 22 ετών, στον ΠΑΟΚ (μέτρησε 283 συμμετοχές. 87 γκολ) και μετά από 31 χρόνια και την πρώτη παρουσία του Σκαρτάδου στην Τούμπα, ο «Δικέφαλος» αποκτά πάλι δεσμούς φιλίας με το νησί της Ρόδου. Αναζητώντας για τι όχι να βρει τον νέο Σκαρτάδο!

Από το μεσημέρι της Τρίτης ο Γενικός Διευθυντής των Τμημάτων Υποδομής και Ανάπτυξης της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ., Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος βρίσκεται στη Ρόδο «σφραγίζοντας» και επισημοποιώντας την συνεργασία της ομάδας μας με την ακαδημία ποδοσφαίρου Ευκλής Σορωνής, που εντάσσεται, όπως συνέβη πριν από μια εβδομάδα και με τον Αστέρα Ρεθύμνου, στο Δίκτυο Ανάπτυξης του ΠΑΟΚ.

Η Ευκλής Σορωνής ιδρύθηκε, όπως και ο ΠΑΟΚ, το 1926 και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ομάδας μετράει τρία χρόνια «ζωής», έχει στις τάξεις της 80 μικρά παιδιά, σύγχρονες γηπεδικές εγκαταστάσεις και τον χειμώνα βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη οι άνθρωποί της προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ. «Στόχος μας είναι να στηρίξουμε τα επόμενα χρόνια την προσπάθεια σας και γιατί όχι να μην βρούμε και να αναδείξουμε έναν νέο Γιώργο Σκαρτάδο», τόνισε στην συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στη Ρόδο, ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος. «Είναι ειλημμένη απόφαση της νέα ιδιοκτησίας να επεκτείνει το Δίκτυο Ανάπτυξης σε ολόκληρη την Ελλάδα και να δημιουργήσει τη Σχολή ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ», πρόσθεσε ο Γενικός Διευθυντής των Τμημάτων Υποδομής και Ανάπτυξης, που το απόγευμα της Τρίτης παρακολούθησε τις προπονήσεις των τμημάτων και στη συνέχεια βρέθηκε στα γραφεία της Ακαδημίας και μίλησε σ’ όλους τους γονείς των παιδιών για το ρόλο και την σημασία που δίνει ο ΠΑΟΚ σ’ αυτές τις συνεργασίες με όλες τις Ακαδημίες ανά την Ελλάδα.

Ο Ευκλής Σορωνής είναι η πρώτη Ακαδημία ποδοσφαίρου της Ρόδου, που συνεργάζεται με κάποια από τις μεγάλες ομάδες της χώρας, με τον ΠΑΟΚ να έχει άμεση ενημέρωση για όλα τα ταλέντα της Δωδεκανήσου.

πηγή: www.paokfc.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments