Αρχική Αθλητικά νέα Ο ΠΑΟΚ γλίτωσε το κάζο κόντρα στη Ριέκα με αυτογκόλ στο 94′!

Ο ΠΑΟΚ γλίτωσε το κάζο κόντρα στη Ριέκα με αυτογκόλ στο 94′!

0
Dodekanisos

Στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για το Europa Conference League, ο ΠΑΟΚ γλίτωσε από οδυνηρή ήττα κόντρα στη Ριέκα (1-1) με αυτογκόλ στο 94′! Ο «δικέφαλος του βορρά» αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με την Ριέκα στην «Τούμπα». 

Η κατάσταση με τις εμφανίσεις των Ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη δεν έχει προηγούμενο. Ο ΠΑΟΚ παρουσία φιλάθλων του, υποδέχθηκε την Ριέκα στη «Τούμπα» με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα. Ώστε να ταξιδέψει στην Κροατία με το κεφάλι του ήσυχο. Πράγμα που δεν συνέβη. Ο «δικέφαλος του βορρά» βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο από το 33′ και το γκολ του Λεπινίτσα. Έφτασε μία ανάσα από μία οδυνηρή ήττα, αλλά κατόρθωσε να σώσει την παρτίδα με αυτογκόλ του Γκάλεσιτς. Η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του 20χρονου αμυντικού της Ριέκα μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά. Κάπως έτσι το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου απέφυγε την ήττα. Όχι πως άξιζε να ηττηθεί, αλλά η εμφάνιση μόνο θετική δεν ήταν. 

Με το πρωτάθλημα να μην έχει αρχίσει ακόμα, ο ΠΑΟΚ παίρνει παράταση. Διότι είναι ηλίου φαεινότερο πως δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο. Περιττό να αναφέρουμε πως η ενδεκάδα που παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο είχε μέσο όρο τα 31 έτη και 45 ημέρες. Ο ΠΑΟΚ οφείλει να προκριθεί εις βάρος της Ριέκα. Το Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα αντέξει ακόμα έναν αποκλεισμό. Αν όμως δεν αλλάξει, να είναι σίγουρος πως η ρεβάνς της Κροατίας θα κρύβει πολλούς κινδύνους.  

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Ροντρίγκο (31’ Τέιλορ), Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς (90’ Εσίτι), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς (72’ Κούτσιας), Μπίσεσβαρ (72’ Μουργκ), Καντουρί (90’ Καγκάβα), Σφιντέρσκι

Ριέκα (Γκόραν Τόμιτς): Πρσκαλό, Ζοάο Εσκοβάλ, Κρέσιτς, Γκάλοβιτς, Τόμετσακ (72’ Μπούσνιακ), Βούκσεβιτς (76’ Γκάλεσιτς), Λεπινίτσα, Τσερίν (76’ Λίμπερ) , Πάβισιτς, Αμπέμ, Αμπάς (90’ Όμπρεγκον).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments