Αρχική Στήλες Απόψεις Ο παλιός, ο καλός και η πόρνη!

Ο παλιός, ο καλός και η πόρνη!

0
eisodos_omadon
Dodekanisos

Του Παναγιώτη Ψαρράκου

Τα πράγματα είναι απλά. Σωστή δουλειά, πίστη και όλα θα πάνε καλά. Η Ρόδος μπορεί να μην κατάφερε να πάρει νίκη μέσα στην Σαλαμίνα, από τον πάρα πολύ καλό Αίαντα, αλλά το μέλλον τις ανήκει. Τι μπορεί όμως να αλλάξει τα δεδομένα των «ελαφιών»; Θα δούμε στο μέλλον!
Όλος ο Αίαντας πραγματικά ήταν ο Καραχάλιος, αναφέρομαι βεβαίως στην επιθετική γραμμή. Γιατί μόνο εκεί; Το αποτέλεσμα και οι πολλές κάρτες έδειξαν ότι αν οι top τις επιθετικής γραμμής των δύο ομάδων άρχιζαν από την αρχή του αγώνα και έμεναν μέχρι την λήξη, σίγουρα δεν θα είχαμε ισοπαλία… λευκή! Συνεχίζω, λέγοντας πως ο Καραχάλιος όποτε έπαιρνε την μπάλα τον Γιώργο Στράντζαλη τον έπιανε «πονοκέφαλος». Στο 65′, μπαίνει ο Κακλαμάνος και παραλίγο στο 79′, να στείλει τους φίλους των «ελαφιών» στα ουράνια.
Δεν πρέπει οι έμπειροι να είναι μέσα; Αυτή είναι η ερώτηση που τίθεται πάντα στην Super League, πλέον όμως έχει περάσει και στις μικρότερες κατηγορίες. Τέλος πάντων… Το θέμα είναι ότι η Ρόδος με λίγο ακόμα δουλειά μπορεί να επαναδιεκδικήσει όπως πέρσι την άνοδο στην Football League.
Μόνο ένας καλός ήταν μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Καλογεράκος Γιάννης. Μία-δύο φάσεις μπορεί να του ξέφυγαν, αλλά όλες οι άλλες δεν έφυγαν από την υποψία του. Πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια που βλέπω μπάλα, σε ένα ματς δεν βρέθηκε ένας να μην πει έστω και για ένα φάουλ που δεν έδωσε. Ο κύριος ήταν άψογος!
Όσο και ήταν καλός, όσο και αν οι παίκτες προσπάθησαν… «αί άνώτεραι δυνάμει δέν δύναται»… να μπει η μπάλα στα δίχτυα. Θέλετε η τύχη, θέλετε το timing που λένε και στην Αγγλία η μπάλα δεν μπήκε ποτέ στο τέρμα. Η γραμμή των δύο τερμάτων θα είναι το αντικείμενο «σταύρωσεις» και από τις δύο πλευρές.
Μετά από αυτές τις δύο φάσεις εμένα προσωπικά μία ιστορική φράση που είχε πει ο Ίβιτσα Όσιμ, όταν καθόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού, λίγο μετά από το ματς του Ηρακλή.
«Η μπάλα είναι π….να».*

*Αυτό είπε στην πραγματικότητα ο τότε τεχνικός του «τριφυλλιού» κι όχι πόρνη, σύμφωνα με τον ίδιο μετά από μία συνέντευξη του στα «ΝΕΑ»!

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments