Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ “Ο ορισμός της ομάδας”

“Ο ορισμός της ομάδας”

0
kolossos_pao_protathlima
Dodekanisos
Ο Αντώνης Ασημακόπουλος είναι από τους πιο έμπειρους παίκτες στον Κολοσσό Ρόδου, βρίσκεται από το 2008 στο νησί και έχει ζήσει την ανοδική πορεία της ομάδας με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο προπονητή.
Ο έμπειρος φόργουορντ μίλησε στο www.superbasket.gr  μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό.
Για την άσχημη εξέλιξη του αγώνα, αν και η ομάδα του έπαιξε καλά στην αρχή.
«Το παιχνίδι αυτό ήταν περίεργο και για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός παρατάχτηκε αποφασισμένος να αφήσει πίσω του τα ατυχή αποτελέσματα με τη Σιένα. Εμείς προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε, ο Ολυμπιακός είχε περισσότερες λύσεις, μεγαλύτερη διάρκεια και για αυτό το λόγο κέρδισε».
Για το αν ο Κολοσσός «πλήρωσε το μάρμαρο» για τις κακές εμφανίσεις του Ολυμπιακού με τη Σιένα. «Δε νομίζω ότι την πληρώσαμε εμείς, συνέχεια πρέπει να υπάρχει για τους δύο και διάρκεια. Κανένας δεν στέκεται σε ένα αποτέλεσμα, ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε εμείς».
Για το που οφείλεται η ανοδική πορεία των τελευταίων χρόνων του Κολοσσού.
«Οφείλεται στη συνέπεια, στο ότι η ομάδα είναι μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Νομίζω ότι είμαστε ο ορισμός της ομάδας. Για αυτό το λόγο έχουμε επιτυχίες. Έχουμε τον ίδιο προπονητή τρία χρόνια τώρα στην ομάδα. Δεν είναι κάτι δύσκολο για να μπορέσει να πετύχει. Απλά πρέπει να υπάρχει συνοχή, βάση στους Έλληνες παίκτες και πίστη».
Για τον φετινό στόχο της ομάδας.
«Φέτος, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα στόχος είναι όσο πιο ψηλά στα πλέι οφ και να μπορέσουμε να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα και μια καλύτερη πορεία στη συνέχεια».
Για το αν μπορεί ο Κολοσσός να κατακτήσει την τρίτη θέση του ελληνικού πρωταθλήματος.
«Δε νομίζω να προλαβαίνουμε τώρα πια την τρίτη θέση με τα αποτελέσματα που έχουν έρθει. Δεν ξέρω τι γίνεται σε τριπλές ισοβαθμίες, θα τα δούμε εν καιρώ».
Για το αμφίρροπο πρωτάθλημα που γίνεται από την τρίτη θέση και κάτω.
«Κάτω από τις δύο πρώτες θέσεις όλα είναι ανοικτά για τα πλέι οφ. Αυτό είναι και καλό για τον κόσμο, γιατί το πρωτάθλημα κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του έτσι».

πηγή: www.superbasket.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments