Αρχική Στήλες Τους θυμάστε; Ο Ορφέας το 2000!

Ο Ορφέας το 2000!

0
orfeas00s
Dodekanisos

Μια ομάδα του Ορφέα, στις αρχές της δεκαετίας του 2000 όταν έπαιζε στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου με ιδιαίτερη μάλιστα επιτυχία. Ευχαριστούμε πολύ τον συνάδελφο Δημήτρη Στούμπη (και πρώην ποδοσφαιριστή του συλλόγου) που μας απέστειλε την πολύ όμορφη φωτογραφία. Είναι από το γήπεδο των Αγίων Αποστόλων που χρησιμοποιούσε για έδρα του ο σύλλογος. Διακρίνονται από πάνω και αριστερά οι:
Γιώργος Αντωνιάδης ( προπονητής), Μόσχος Τριπολίτης ( φροντιστής), Ακης Θεοδοσίου, Ανδρέας Βρανάς, Ανδρεας Καρούσος, Χρήστος Σκιαθίτης, Γιώργος Στάππας, Πιπίνος Ζερβος, Γιάννης Αποκούραστος, Νεκτάριος Κωστάκης, Μερκούρης Μόσχου, Τσαμπίκος Μαθιός, Κώστας Σιάμπολης ( γενικός αρχηγός) και κάτω από αριστερά οι Σουκρι Κελέσογλου, Μιχάλης Σπάνιας, Μιχάλης Βασίλας, Μανώλης Καψαλάκης, Μιχάλης Χατζηνικήτας, Στάθης Λεβέντης, Δημήτρης Στούμπης, Σταμάτης Αμπελάς, Πέτρος Λεβέντης. Τα παιδάκια ειναι, Σταμάτης Σιάμπολη ( γιος του γενικού αρχηγού) και Αντώνης Αντωνιάδης ( γιος του προπονητή).

Υ. Γ.: Όσοι από εσάς έχετε υλικό παλιών φωτογραφιών που πιστεύεται ότι μπορεί να αξιοποιηθεί, θα ήταν ευχαρίστηση μας να μας το αποστείλετε με email ( info@news12.gr) μαζί με δυο λόγια.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments