Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο Ορφέας δήλωσε συμμετοχή στην Α’ κατηγορία Δωδεκανήσου

Ο Ορφέας δήλωσε συμμετοχή στην Α’ κατηγορία Δωδεκανήσου

0
Dodekanisos

Ο Ορφέας Ρόδου με ανάρτησή του ανακοίνωσε πως ο σύλλογος θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Την ευκαιρία του μεγάλου βήματος της ανόδου στην Α’ Κατηγορία Δωδεκανήσου πραγματοποίησε ο Ορφέας. Έπειτα από σχετική πρόσκληση της ΕΠΣ Δωδεκανήσου o Ορφέας διοργάνωσε έκτακτη συνεδρίαση. Εκεί αποφασίστηκε ομόφωνα ο σύλλογος να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που της παρουσιάστηκε και να αγωνιστεί στην Α’ Κατηγορία.

Θυμίζουμε πως η θέση στην Α’ Κατηγορία είχε μείνει κενή από την παραίτηση του Αγίου Ισιδώρου και την άρνηση του Εθνικού Αρχίπολης. Την θέση λοιπόν καλύπτει ο Ορφέας. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση

Ο Ορφέας δηλώνει «παρών» στην Α’ Κατηγορία Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορφέας ενημερώνει ότι στην έκτακτη συνεδρίαση που έγινε την Πέμπτη, παρουσία μελών και φιλάθλων της ομάδας μας, αποφασίστηκε ομόφωνα ο σύλλογος να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου για την σεζόν 2021-2022, έπειτα από την σχετική πρόσκληση της ΕΠΣΔ. Η ιστορία της ομάδας μας, η οποία προέρχεται και αντιπροσωπεύει μια από τις παραδοσιακές γειτονιές της πόλης της Ρόδου, μας επιβάλει να σταθούμε αντάξιοί της για να την οδηγήσουμε αγωνιστικά στην μεγάλη κατηγορία του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου. Άμεσα θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την συμμετοχή της ομάδας μας στην Α’ Κατηγορία.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments