Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα O Ολυμπιακός προτρέπει τον κόσμο του να εμβολιαστεί!

O Ολυμπιακός προτρέπει τον κόσμο του να εμβολιαστεί!

1
Dodekanisos

Θέση υπέρ του εμβολιασμού παίρνει εμμέσως πλην σαφώς η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα με αφορμή το τι θα ισχύσει τη νέα αγωνιστική περίοδο για την είσοδο των θεατών στα γήπεδα, προκαλώντας ήδη αρκετές αντιδράσεις!

Όπως προκύπτει μέσα από την σχετική ανακοίνωση, η οδηγία που έχει δοθεί αναφέρει ότι στο γήπεδο θα μπαίνουν μόνο οι εμβολιασμένοι ή όσοι έχουν νοσήσει τους τελευταίους έξι μήνες (άρα κανένας άλλος) και οι “ερυθρόλευκοι” προτρέπουν τους φιλάθλους να εμβολιαστούν για να “εξασφαλίσουν τον εαυτό τους”, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Χαρακτηριστικά το συγκεκριμένο σημείο της ανακοίνωσης τους αναφέρει:

“Αγαπητοί μας φίλαθλοι,
όλοι στην ομάδα μας, ποδοσφαιριστές, προπονητές, αθλητικό και διοικητικό προσωπικό, ιατρικό τιμ, για να κάνουμε απρόσκοπτα τα ταξίδια και τους αγώνες προετοιμασίας αλλά και τους επίσημους που ακολουθούν, εμβολιαστήκαμε με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson.

Υπάρχουν ραντεβού για όλους, είναι μια διαδικασία λίγων λεπτών και μπορείτε να προστατέψετε την οικογένειά σας και την κοινωνία, να εξασφαλίσετε τον εαυτό σας αλλά και τη θέση σας στο γήπεδο για να είμαστε και πάλι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.»

Επίσης, αναφέρονται και τα ακόλουθα:
«Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τις Αρχές η είσοδος στα γήπεδα θα γίνεται ΜΟΝΟ από φιλάθλους που ανήκουν στις εξής κατηγορίες:
Πλήρως εμβολιασμένοι

Όσοι έχουν νοσήσει του τελευταίους 6 μήνες και είχαν αρνητικό τεστ τουλάχιστον 14 μέρες πριν την είσοδό τους στο γήπεδο.
Παρατηρήσεις:

-Οι φίλαθλοι που έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου ή έχουν ραντεβού για εμβόλιο μιας δόσης σε ημερομηνία μεταγενέστερη, μπορούν να προμηθευτούν διαρκείας ή εισιτήριο αλλά θα πρέπει για να παραλάβουν το διαρκείας τους και να εισέλθουν στο γήπεδο να έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο εμβολιασμού.

-Οι φίλαθλοι που έχουν νοσήσει πρέπει να φέρουν το αντίστοιχο πιστοποιητικό και κατά την προμήθεια του διαρκείας τους και κατά την είσοδό τους στο γήπεδο”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
3 years ago

Η Π.Α.Ε. στη δήλωσή της αναφέρει μεταξύ άλλων “…σύμφωνα με ενημέρωση που έχουμε από τις Αρχές…”.

Οι “Αρχές” δεν έχουν ονοματάκι;

Τι συμβαίνει εδώ; Οι “Αρχές = Κυβέρνηση;” προχωρούν σε διακρίσεις μεταξύ των πολιτών;

Οι φίλαθλοι του μεγαλύτερου αθλητικού σωματείου της χώρας τι λένε;