Αρχική Αθλητικά νέα Ο Ολυμπιακός «έλιωσε» με σκορ 3-0 την Σλόβαν Μπρατισλάβας

Ο Ολυμπιακός «έλιωσε» με σκορ 3-0 την Σλόβαν Μπρατισλάβας

0
Dodekanisos

Με το ενάμιση πόδι στη φάση των ομίλων του Europa League, βρίσκεται ο Ολυμπιακός! Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 3-0 της Σλόβαν Μπρατισλάβας στο «Γ. Καραϊσκάκης». Τα γκολ πέτυχαν οι Καμαρά (37′) και Σισέ (52′), ενώ ο Μποζίκοφ σημείωσε αυτογκόλ (68′).

Ο Ολυμπιακός εκτός συγκλονιστικού απροόπτου «έκλεισε» θέση στους ομίλους του Europa League. Αυτό το λέμε γιατί με βάση την σημερινή εμφάνιση της Σλόβαν, φαντάζει δύσκολο στη ρεβάνς να ανατραπεί το σκορ. Το σύνολο του Μαρτίνς ήταν ανώτερο σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στη Σλόβαν. Το εκπληκτικό γκολ του Καμαρά στο πρώτο μέρος (37′), «ξεκλείδωσε» την άμυνα της Σλοβάκικης ομάδας. Κατά συνέπεια ακολούθησαν ακόμα δύο στο δεύτερο μέρος με τον Σισέ στο 52′ και το αυτογκόλ του Μποζίκοφ στο 68′. Πέρα για πέρα δίκαιο το τελικό 3-0. 

Αξίζει να σημειωθεί πως παρόλο που ο Πέδρο Μαρτίνς παράταξε τον Ολυμπιακό με αρκετές αλλαγές, αυτό δεν έδειξε να επηρεάζει την απόδοση των παικτών του. Μάλιστα συνέβη το ακριβώς αντίθετο, καθώς παρουσιάστηκε ένας αρκετά δραστήριος και ευδιάθετος Ολυμπιακός. Δεν απειλήθηκε ποτέ στην αναμέτρηση από τη Σλόβαν. Κάτι που μπορεί να διακρίνει κανείς και από το τελικό σκορ. Μάλιστα η πρώτη τελική των φιλοξενούμενων ήρθε μόλις στο 85ο λεπτό. 

Πλέον ο Ολυμπιακός είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Χωρίς να υπερβάλλουμε η ρεβάνς της Σλοβακίας, αποτελεί διαδικαστικού χαρακτήρα. 

Τέλος πέρα από την νίκη κρατάμε αυτή εδώ την φωτογραφία. Ο τηλεοπτικός φακός απαθανάτισε μία ηλικιωμένη φίλαθλο του Ολυμπιακού να πανηγυρίζει. Όμορφη εικόνα που είχε λείψει από τα γήπεδα. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ (75′ λ. τρ. Μάρκοβιτς), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά (81′ Κούντε), Βαλμπουενά (75′ Ονιεκούρου), Α. Καμαρά (80′ Μπουχαλάκης), Μασούρας (87′ Βρουσάι), Αραμπί.

Σλόβαν Μπρατισλάβας (Βλαντιμίρ Βάις): Τσόβαν, Πάουσεκ (67′ Στρέλετς), Μπόζικοφ, Αμπένα, Κάσια, Κανκάβα – Ντε Καμπς, Βάις, Ιμπραχίμ (67′ Χέντι), Ζμρχαλ, Κάβριτς.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments