Αρχική Αθλητικά νέα Ο Ντάνκαν Φέργκιουσον και ο δάσκαλος της χρονιάς στην Αγγλία

Ο Ντάνκαν Φέργκιουσον και ο δάσκαλος της χρονιάς στην Αγγλία [vid]

0
Dodekanisos

Η νέα σχολική χρονιά για το έτος 2021-2022 άρχισε την Δευτέρα (13/9). Ένας δάσκαλος στην Αγγλία βρήκε έναν ευφάνταστο τρόπο, για να δώσει κίνητρο σε έναν μαθητή του. 

Όπως μετέδωσε η ιστοσελίδα «thepubtales», ο δάσκαλος Tom έχει έναν μαθητή ο οποίος είναι μεγάλος φίλαθλος της Έβερτον. Όμως ο μαθητής πέρυσι έκανε κοιλιά στα μαθήματα. Έτσι ο καθηγητής του, έψαχνε τρόπο να του δώσει κίνητρο ώστε να βελτιωθεί. Και πως κάνεις έναν ποδοσφαιρόφιλο να αποκτήσει κίνητρο λογικά αναρωτήθηκε ο Tom. Κάπως έτσι «έστηψε» το μυαλό του και σκέφτηκε κάτι μοναδικό.

Ο Tom είναι πολύ καλός φίλος του βοηθού προπονητή των «ζαχαρωτών» και «θρύλου» τους. Ο λόγος για τον Ντάνκαν Φέργκιουσον. Έτσι τον έπεισε να στείλει μέσω αυτού ένα βίντεο στον μαθητή του. Ουσιαστικά, ο Φέργκιουσον θα του έλεγε ότι έμαθε για τις μέτριες επιδόσεις του στα μαθήματα. Την ίδια στιγμή θα του τόνιζε πως πρέπει να βελτιωθεί. Αν βελτιωνόταν στα μαθήματα του υποσχέθηκε πως θα έτρωγαν μαζί.

Η συγκεκριμένη πρόκληση φαίνεται πως ήταν το απόλυτο κίνητρο. Όπως μάλλον θα καταλάβατε, ο νεαρος μαθητής τελείωσε την χρονιά με άριστους βαθμούς παίρνοντας “Α” (αντίστοιχο 10 σε Ελληνικό σχολείο) στα μαθήματα. 
 
Η ιστορία του Tom, μας αποδυκνείει πως τα περισσότερα ζητήματα, είναι θέμα κινήτρου. Ωστόσο και η εκπληκτική ιδέα του ήταν 100% επιτυχημένη. Φυσικά ο «Big Dunc» τήρησε την υπόσχεσή του. Την προηγούμενη εβδομάδα αντάμειψε τον μαθητή του Tom για τη σκληρή του δουλειά βγαίνοντας μαζί του για φαγητό σε Ελληνικό εστιατόριο μάλιστα.

Δείτε το βίντεο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments