Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ο νόμος του Τριπολίτη!

Ο νόμος του Τριπολίτη!

0
kolossos_asklipio
Dodekanisos
Παίζοντας καλύτερα σε όλη την διάρκεια του αγώνα ο Κολοσσός Κάστρου επικράτησε με 2 – 0 του ΠΑΣ Ασκληπειού και πρόσθεσε έτσι άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του. Και τα δυο γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Ίκαρος Τριπολίτης που ήταν και ο κορυφαίος της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τους αντιπάλους τους.
Στο 16’ ο Ίκαρος Τριπολίτης με απευθείας φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0.
Στο 75’ από σέντρα του Κούντα, ο Τριπολίτης με ένα εντυπωσιακό γυριστό σουτ πέτυχε ένα θαυμάσιο γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 2 – 0.
Το παιχνίδι «σημαδεύτηκε» από τρεις κόκκινες κάρτες, δυο για τους γηπεδούχους και μια για τους φιλοξενούμενους. Από πλευράς Κολοσσού, κόκκινη κάρτα είδαν οι Πατρού (36’) και Λαγός (83’). Για τον ΠΑΣ Ασκληπειού, την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Κουκουτσέλας στο 81’.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Καμπούρης, Στραβογιάννης, Ξ. Μαννάκης, Θεοδοσίου, Κούντα (83’ Μάχλης), Ζαχαρίας, Βελής (72’ Θεοδοσίου), Πατρού, Λαγός, Τριπολίτης (87’ Γκότζος), Ρούφας
ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ: Γιαννουγλίδης, Λιούρας, Συμεωνίδης, Ταμπουράς, Λεβέντης, Σαββίδης (46’ Κουκουτσέλας), Καστανίδης (63’ Γιωτάς), Αποστόλου, Φραγκάκης, Μπαμπάκος, Γεωργάς (65’ Γεωργαλλής)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments