Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Ο Νίκος Διακίδης στο πλευρό του Αντώνη Καμπουράκη

Ο Νίκος Διακίδης στο πλευρό του Αντώνη Καμπουράκη

0
Dodekanisos

Αντώνης Καμπουράκης: «Με χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα του Νίκου Διακίδη στο συνδυασμό “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”. Ο Νίκος Διακίδης είναι ένας Ροδίτης, από αυτούς που επέλεξαν την ενεργό δράση αντί της κριτικής εκ του ασφαλούς. Μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες για το μέλλον του Τόπου μας. Με σπουδαία επιχειρηματική δραστηριότητα, είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα πως μπορούμε Μαζί με Δύναμη για τη Ρόδο να τα καταφέρουμε.»

Νίκος Διακίδης: «Ανιδιοτελής Προσφορά, Αγάπη για τον Τόπο, Ροδιακό Φρόνημα, Τιμιότητα, Ειλικρίνεια, Διαφάνεια και Ορθολογισμός είναι τα όπλα με τα οποία μπαίνουμε στην μάχη με μοναδικό σκοπό να επαναφέρουμε την Ρόδο μας εκεί που πραγματικά αξίζει, στον παγκόσμιο χάρτη. Χωρίς σκοπιμότητες και Πολιτικό Κόστος με την λογική ότι μόνο το Κοινό Καλό οδηγεί και στο προσωπικό όφελος, υπηρετούμε μέσω την υποψηφιότητάς μας το χρέος μας στον Τόπο μας. Η επιλογή της παράταξης ¨Με Δύναμη Για Τη Ρόδο” με τον Αντώνη Καμπουράκη για Δήμαρχο είναι μονόδρομος για την επαναφορά του Τόπου στον δρόμο της Ανάπτυξης και της Προόδου.
Η Ρόδος πάνω από όλους και όλα!»

Βιογραφικό

Ο Νικόλαος Διακίδης του Μιχαήλ και της Ειρήνης, το γένος Κρασσά, γεννήθηκε στη Ρόδο το 1973. Είναι παντρεμένος με την Βαλεντίνα Παπαδούλη και έχουν 2 υιούς.
Αποφοίτησε από την Αμαράντειο Σχολή και το Βενετόκλειο Γυμνάσιο και Λύκειο. Στην συνέχεια φοίτησε στο Alpine Center και απέκτησε Δίπλωμα στην Διοίκηση ξενοδοχειακών επιχειρήσεων από το IHTTI στο Neuchâtel της Ελβετίας.
Ίδρυσε το 1997 την Χρυσός Ήλιος Α.Ε., με αντικείμενο τη διαχείριση του οργανωμένου συγκροτήματος διαμερισμάτων Golden Sun Residence και άλλων επαγγελματικών ακινήτων. Είναι ιδρυτής της Υ κ Β ΕΠΕ με αντικείμενο τη διαχείριση καταστημάτων αποκλειστικά Frozen Yogurt . Είναι μέτοχος στην εταιρία Diagoras Parking με αντικείμενο την ανάπτυξη και διαχείριση χώρων στάθμευσης οχημάτων, όπως στο αεροδρόμιο της Ρόδου.
Ομιλεί Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments