Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Ο νεαρός Ελίνο Ντουλάι στους Πάνθηρες

Ο νεαρός Ελίνο Ντουλάι στους Πάνθηρες

0
Ο Ελίνο Ντουλάι με τον πρόεδρο των Πανθήρων Κωνσταντίνο Διάκου
Dodekanisos

Ο Ελίνο Ντουλάϊ είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ανδρικής ομάδας των Πανθήρων. Προστέθηκε και αυτός στο ρόστερ και είναι αποφασισμένος να βοηθήσει την ομάδα προκειμένου να υλοποιήσει τους στόχους της. Ο Ελίνο είναι γεννημένος την 1η Ιανουαρίου του 2001 και ξεκίνησε να αγωνίζεται από τις Ακαδημίες του Φοίβου Κρεμαστής. Στη συνέχεια προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Ακολούθως αγωνίστηκε κατά σειρά στο Νηρέα, στη Δήμητρα Δαματριάς και τη Νίκη Ρόδου. Στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, τόνισε τα εξής:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ανήκω πλέον στους Πάνθηρες. Είναι μια ομάδα που έχει στόχους και πάνω απ’ όλα οργάνωση. Όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά στοιχεία και αποτελούν μεγάλο κίνητρο για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Με τη σειρά μου θα κάνω και εγώ ότι καλύτερο προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα».
-Μετά την ολοκλήρωση της νέας μεταγραφής, ο πρόεδρος του συλλόγου Κωνσταντίνος Διάκου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Καλωσορίζουμε το νεαρό Ελίνο στην οικογένεια των Πανθήρων και του ευχόμαστε καλή δύναμη, καλή επιτυχία και πάντα να έχει υγεία».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments