Αρχική Videos Ο Musk λέει ότι θα επαναφέρει τον λογαριασμό του Trump στο twitter

Ο Musk λέει ότι θα επαναφέρει τον λογαριασμό του Trump στο twitter

0

Ο Έλον Μασκ είπε ότι θα ακυρώσει τη μόνιμη απαγόρευση του Twitter στον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, εάν ολοκληρώσει τη συμφωνία του για την εξαγορά της εταιρείας κοινωνικών μέσων ενημέρωσης έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Μασκ, μιλώντας σε μια σύνοδο κορυφής Future of the Car που διοργανώθηκε από τους Financial Times, είπε ότι η απαγόρευση του Τραμπ του Twitter ήταν μια «ηθικά κακή απόφαση» και πρόσθεσε: «Οι μόνιμες απαγορεύσεις λογαριασμών Twitter θα πρέπει να είναι σπάνιες και να προορίζονται για λογαριασμούς που είναι απάτες ή αυτοματοποιημένα ρομπότ. Νομίζω ότι ήταν λάθος γιατί αποξένωσε μεγάλο μέρος της χώρας και δεν είχε ως αποτέλεσμα τελικά ο Ντόναλντ Τραμπ να μην έχει φωνή», είπε ο Μασκ.

Το Twitter απαγόρευσε τον λογαριασμό του Τραμπ τον Ιανουάριο του 2021 για «υποκίνηση βίας» μετά την εξέγερση της 6ης Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ. Ο Τραμπ είχε δηλώσει πάντως τον προηγούμενο μήνα στο Fox News ότι δεν είχε καμία πρόθεση να επανέλθει στο Twitter ακόμη και αν αποκατασταθεί ο λογαριασμός του, λέγοντας ότι θα επικεντρωνόταν στη δική του πλατφόρμα, την Truth Social.


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments