Αρχική Επικαιρότητα Ο Μητσοτάκης βάζει …στην τσίτα τη Θεσσαλονίκη ενόψει ΔΕΘ!

Ο Μητσοτάκης βάζει …στην τσίτα τη Θεσσαλονίκη ενόψει ΔΕΘ!

0
Dodekanisos

Εμπόλεμη ζώνη θα θυμίζει η Θεσσαλονίκη με αφορμή την Διεθνή Έκθεση (ΔΕΘ). Και αυτό διότι η παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη δημιουργεί μια …εκρηκτική αν μη τι άλλο κατάσταση. Η αστυνομία προετοιμάζεται πυρετωδώς μιας και υπάρχει ο φόβος των επεισοδίων από τους αγανακτισμένους πολίτες που ετοιμάζονται για συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Το βασικό θέμα είναι βέβαια οι υποχρεωτικότητες αλλά και το Μακεδονικό.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν δει ήδη το φως της δημοσιότητας, είναι δεδομένο ότι σχεδόν 6000 αστυνομικοί θα είναι σε επαγρύπνηση. Θα γίνονται εντατικές περιπολίες στους δρόμους ενώ κάποιοι θα βρίσκονται …ακροβολισμένοι και σε ταράτσες προκειμένου να ελέγχουν καλύτερα την κατάσταση. Φυσικά θα επιστρατευτούν και τα ελικόπτερα drones!

Έως τώρα είναι γνωστό ότι θα γίνουν επτά πορείες διαδηλωτών κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού. Μια από αυτές αφορά την πορεία των οπαδών του ΠΑΟΚ οι οποίοι για μια ακόμα φορά ετοιμάζονται να εκφράσουν τις σοβαρές αντιρρήσεις τους στον διαχωρισμό του κόσμου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments