Αρχική Videos Ο Μητσοτάκης με μια ατάκα του εξόργισε τους κατοίκους στο Αρκαλοχώρι

Ο Μητσοτάκης με μια ατάκα του εξόργισε τους κατοίκους στο Αρκαλοχώρι

0
Dodekanisos

Μια ατάκα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την επίσκεψη του στο Αρκαλοχώρι ήταν αρκετή για να εξοργίσει ορισμένους κατοίκους. «Θα τα ξαναφτιάξουμε σωστά αυτή τη φορά», είπε ο κ. Μητσοτάκης, αφήνοντας αιχμές προφανώς για την προηγούμενη κατασκευή των σπιτιών. Μια φωνή από τον κόσμο ακούστηκε να λέει «πάλι ρίχνεται την ευθύνη στους κατοίκους;», με τον πρωθυπουργό να ανοίγει το βήμα του για να προχωρήσει πιο κάτω. Η ατάκα του Κυριάκου Μητσοτάκη πυροδότηση πολλές αντιδράσεις του κόσμου στα κοινωνικά δίκτυα και όχι μόνο.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ

Από τη δική του πλευρά, ο ΣΥΡΙΖΑ «άρπαξε» την ευκαιρία προκειμένου να βγάλει ανακοίνωση, καυτηριάζοντας τη στάση του πρωθυπουργού. Το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:
“Στις εύλογες διαμαρτυρίες σεισμόπληκτων στην Κρήτη, που κατήγγειλαν πως κοιμούνται σε σκηνές πάνω στο τσιμέντο, ο κ. Μητσοτάκης, αντί για μια κουβέντα παρηγοριάς και μέτρα στήριξης, τους έριξε και τις ευθύνες από πάνω για τη «μη σωστή» κατασκευή των σπιτιών τους. Η παντελής έλλειψη ενσυναίσθησης και η διαρκής επίκληση της ατομικής ευθύνης των πολιτών, ακόμη και για τις φυσικές καταστροφές, είναι πλέον εξοργιστική”.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments