Ο Μητσοτάκης με μια ατάκα του εξόργισε τους κατοίκους στο Αρκαλοχώρι

Μια ατάκα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την επίσκεψη του στο Αρκαλοχώρι ήταν αρκετή για να εξοργίσει ορισμένους κατοίκους. «Θα τα ξαναφτιάξουμε σωστά αυτή τη φορά», είπε ο κ. Μητσοτάκης, αφήνοντας αιχμές προφανώς για την προηγούμενη κατασκευή των σπιτιών. Μια φωνή από τον κόσμο ακούστηκε να λέει «πάλι ρίχνεται την ευθύνη στους κατοίκους;», με τον πρωθυπουργό να ανοίγει το βήμα του για να προχωρήσει πιο κάτω. Η ατάκα του Κυριάκου Μητσοτάκη πυροδότηση πολλές αντιδράσεις του κόσμου στα κοινωνικά δίκτυα και όχι μόνο.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ

Από τη δική του πλευρά, ο ΣΥΡΙΖΑ «άρπαξε» την ευκαιρία προκειμένου να βγάλει ανακοίνωση, καυτηριάζοντας τη στάση του πρωθυπουργού. Το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:
“Στις εύλογες διαμαρτυρίες σεισμόπληκτων στην Κρήτη, που κατήγγειλαν πως κοιμούνται σε σκηνές πάνω στο τσιμέντο, ο κ. Μητσοτάκης, αντί για μια κουβέντα παρηγοριάς και μέτρα στήριξης, τους έριξε και τις ευθύνες από πάνω για τη «μη σωστή» κατασκευή των σπιτιών τους. Η παντελής έλλειψη ενσυναίσθησης και η διαρκής επίκληση της ατομικής ευθύνης των πολιτών, ακόμη και για τις φυσικές καταστροφές, είναι πλέον εξοργιστική”.

 

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments