Αρχική Αθλητικά νέα Ο Μίκα Χάκινεν χαιρέτησε Έλληνα θαυμαστή του

Ο Μίκα Χάκινεν χαιρέτησε Έλληνα θαυμαστή του [vid]

0
Dodekanisos

Ο Μίκα Χάκινεν βρίσκεται στο Βέλγιο για το Grand Prix του Σπα. Το Σάββατο (28/8) βρήκε λίγο χρόνο και μέσω βίντεο χαιρέτησε τον Έλληνα θαυμαστή του. 

Ο Μίκα Χάκινεν αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο «ιπτάμενος Φινλανδός» είχε αγωνιστεί από το 1991 μέχρι το 2001 με τις Lotus & McLaren στην Formula 1. Μάλιστα είχε αναδειχθεί και δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. Πρόκειται για τον μόλις τρίτο Φινλανδό που κατόρθωσε να κατακτήσει παγκόσμιο πρωτάθλημα στη F1. Ενώ είναι ο μόνος από την χώρα του που το έπραξε δύο φορές. 

Πλέον στα 52 του χρόνια ο Χάκινεν ασχολείται ως διευθυντής οδηγών. Ταυτόχρονα από το 2017 αποτελεί πρεσβευτής συνεργάτης της McLaren. Ένας συνεργάτης του Χάκινεν στην McLaren, ανάρτησε ένα βίντεο στο twitter. Ειδικότερα μέσα από το βίντεο οι δύο τους χαιρετίζουν έναν Έλληνα φίλο τους που παράλληλα είναι μεγάλος θαυμαστής του Χάκινεν και της McLaren. «Γεια σου Φίλιππε με αναγνωρίζεις;» του είπε ο Χάκινεν. 

Φυσικά ο Filippos McLaren όπως είναι το όνομα χρήστη του στο twitter, τους ευχαρίστησε, ενώ χαρακτήρισε «θρύλο» τον Φινλανδό. 

Δείτε το βίντεο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments