Αρχική Videos Ο Medvedev προειδοποιεί: Πυρηνικός πόλεμος αν χάσει η Ρωσία!

Ο Medvedev προειδοποιεί: Πυρηνικός πόλεμος αν χάσει η Ρωσία!

0

Ξεκάθαρο μήνυμα για «πυρηνικό πόλεμο» έστειλε με ανάρτηση που έκανε στο κανάλι του στο Telegram ο αντιπρόεδρος του ρωσικού συμβουλίου Ασφαλείας Dmitry Medvedev! Χαρακτηριστικά, έγραψε τα εξής:

«Οι πυρηνικές δυνάμεις ποτέ δεν έχασαν μεγάλες συγκρούσεις από τις οποίες εξαρτάται η τύχη τους, και αυτό θα πρέπει να είναι σαφές σε κάθε δυτικό πολιτικό. Δεν περνάει από το μυαλό των πολιτικών της Δύσης να βγάλουν ένα στοιχειώδες συμπέρασμα; Εάν μια πυρηνική δύναμη χάσει έναν συμβατικό πόλεμο, αυτό θα μπορούσε να πυροδοτήσει έναν πυρηνικό πόλεμο. Οι πυρηνικές δυνάμεις δεν έχουν χάσει μεγάλες συγκρούσεις που ήταν καθοριστικές για τη μοίρα τους. Αυτό πρέπει να είναι προφανές σε οποιοδήποτε άτομο, ακόμη και σε έναν δυτικό πολιτικό».

Στο μεταξύ, η Γερμανία, εξακολουθεί να μην ανάβει το «πράσινο φως» για την αποστολή των σύγχρονων τανκ Leopard στην Ουκρανία. Μάλιστα ο καγκελάριος Scholz και η κυβέρνηση του θέλοντας να βγουν από την δύσκολη θέση, είπαν πως για να στείλουν τα Leopard θα πρέπει πρώτα να κάνουν και οι Ηνωμένες Πολιτείες το ίδιο. Από τη δική τους πλευρά πάντως οι ΗΠΑ, είναι έτοιμες να στείλουν στρατιωτικό υλικό αξίας άνω των 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αλλά όχι σύγχρονα άρματα μάχης, καθώς δεν είναι ακόμα έτοιμες, όπως υποστηρίζουν.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments