Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ο Μασάδο «καθάρισε» τον Εθνικό!

Ο Μασάδο «καθάρισε» τον Εθνικό!

0
rodiakos omonoia
Dodekanisos

Την μεγάλη ευκαιρία να μειώσει στους δυο βαθμούς την απόσταση που τον χωρίζει από τον πρωτοπόρο Ποσειδώνα Καρπάθου έχασε ο Εθνικός. Η ομάδα της Αρχίπολης κέρδιζε με 2 – 0 μέσα στο Γεννάδι, όμως σε ένα τετράλεπτο, ο Μασάδο πέτυχε δυο τέρματα και τελικά το παιχνίδι τελείωσε ισόπαλο με σκορ 2 – 2. Έτσι ο Εθνικός παρέμεινε στην 2η θέση της βαθμολογίας, τέσσερις βαθμούς μακριά από τον Ποσειδώνα. Οι φιλοξενούμενοι επέβαλλαν τον ρυθμό τους στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πέτυχαν και τα δυο τους τέρματα. Όμως η εξέλιξη αυτή φαίνεται ότι τελικά τους έκανε κακό καθώς επαναπαύτηκαν και έδωσαν χώρο στον αντίπαλο τους στο δεύτερο ημίχρονο. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η αποχώρησε με τραυματισμό του έμπειρου Βάσλη Πάλλα στο 55’ όπως και η απευθείας κόκκινη κάρτα που είδε ο Μαρκόπουλος στο 34’ ο οποίος διαπληκτίστηκε με τον Κ. Γ. Χατζηκώστα που επίσης πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια (με δεύτερη κίτρινη κάρτα). Οι φιλοξενούμενοι θεωρούν υπερβολική την αποβολή του παίκτη τους στη φάση αυτή. Στην επανάληψη λοιπόν, ο Εθνικός παρουσίασε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Οι παίκτες του υπέπεσαν σε πολλά λάθη και έδωσαν την ευκαιρία στους αντιπάλους τους να πάρουν τα σκήπτρα του παιχνιδιού πετυχαίνοντας δυο τέρματα από στημένες φάσεις.
Τα γκολ
Στο 20’ ο Μαρκόπουλος έκανε με πλασέ το 0 – 1 και στο 35’ μετά από σέντρα του Τσακίρη, ο Παπανθύμου με κεφαλιά πέτυχε το 0 – 2. Στο 70’ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Μασάδο με κεφαλιά μέσα από την καρδιά της άμυνας πέτυχε το 1 – 2 και στο 74’ ο ίδιος παίκτης σε πανομοιότυπη φάση (!) διαμόρφωσε το τελικό 2 – 2.
Σημειώνεται ότι ο Εθνικός «φωνάζει» για ένα μαρκάρισμα που έγινε στο 93’ πάνω στον Μπαϊρακτάρη όπου ζήτησε το πέναλτι.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παπαγιαννίδης (Φραγκίνης, Τσαούσης).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΜΟΝΟΙΑ: Νικήτας, Κ. Γ. Χατζηκώστας, Κ. Α. Χατζηκώστας, Βενετσιάνος, Στ. Σπ. Πιζήμολας, Π. Καρασάββας (80’ Ι. Πιζήμολας), Στ. Μπαϊράμης, Μ. Κρητικός (91’ Σπ. Ζερβός), Γ. Κουνουπιώτης, Μασάδο, Στ. Ι. Πιζήμολας (88’ Ι. Μπαϊράμης)
ΕΘΝΙΚΟΣ: Χατζηνικόλας, Στ. Τσακίρης (65’ Κουφαλάκης), Φιλίππου, Λυριστής, Κρεκούκιας (80’ Αλευρόπουλος), Μπεκάσι, Μαρκόπουλος, Στεργιόπουλος, Πάλλας (55’ λ.τ. Θυριάκης), Παπανθύμου, Μπαϊρακτάρης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments