Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ο Μαργέλος παρουσίασε τα λεφτά!

Ο Μαργέλος παρουσίασε τα λεφτά!

0
rodos_olimpiakos_xersonisou2
Dodekanisos

Ο Ρόδιος επιχειρηματίας Μανώλης Μαργέλος και υποψήφιος για να αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Ρόδος προχώρησε σε επίσημη παρουσίας προς τους εκπροσώπους του Τύπου της πρότασης που έκανε για την αγορά της ΠΑΕ.
Παρόντες στη συνάντηση με τους δημοσιογράφους ήτανε τόσο ο ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας Μανώλης Μαργέλος, όσο και η εκπρόσωπός του Ανδριάνα Μπαφίτη, η οποία και ανέλυσε το περιεχόμενο της πρότασης, στο οποίο αναφέρονται λεπτομέρειες για τις υποχρεώσεις που δέχεται να αναλάβει η πλευρά του Μαργέλου. Πιο αναλυτικά:
«Ο μεγαλομέτοχος της Ρόδου Αντώνης Μαρτίνης με τοποθέτησή του σε εφημερίδα αναφέρθηκε ότι αποδέχεται την πρόταση που του έκανε ο επιχειρηματίας και πελάτης μου κ. Μαργέλος, έτσι ώστε να αναλάβει την ΠΑΕ. Εδώ και κάποιες μέρες έχει ξεκινήσει μία σειρά συναντήσεων, βέβαια (κακώς) όχι σε προσωπικό επίπεδο των δύο ανδρών όπου ο πελάτης μου διατύπωσε ότι εφόσον ο μεγαλομέτοχος αναλάβει τις ευθύνες του και συγκεκριμένα την καταβολή την καταβολή  των  οφειλόμενων ποσών στο Δημόσιο και στο ΙΚΑ εκείνος είναι διατεθειμένος να αναλάβει την ομάδα με ό, τι αυτό συνεπάγεται.
Βλέποντας τον επίπονο αγώνα που καταβάλουν οι παίκτες και αναφέρομαι μόνο στους παίκτες και μπορείτε να το εκλάβετε όπως εσείς θέλετε αυτό να προσπαθούν οι ίδιοι πλέον μόνο να στηρίξουν την ομάδα αυτή ήδη από χθες το βράδυ 10.000 ευρώ βρίσκονται στα χέρια του κ. Ψέλλα προκειμένου να υπάρχει ένα κίνητρο για τα παιδιά αυτά την Τετάρτη εφόσον φέρουν ένα θετικό αποτέλεσμα να το εκλάβουν σαν πριμ.
Και αυτό όπως δηλώσαμε χθες γίνεται όχι για να βιαστούν κάποιες καταστάσεις αλλά γίνονται από ένα φίλαθλο, ο οποίος σέβεται τόσο την ιστορία της ομάδας αυτής, όσο και τον αγώνα αυτών των παικτών οι οποίοι με πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες συνεχίζουν να προσέρχονται ανελλιπώς στις προπονήσεις τους και να σέβονται τη φανέλα που φορούν.
Για να επανέλθω ξανά στο θέμα σε εφημερίδα σήμερα αναφέρεται ότι υπάρχει μήνυμα συνεργασίας του μεγαλομέτοχου κ. Μαρτίνη με τον κ. Μαργέλο παραδίδοντάς του τις μετοχές εάν εμφανίσει εντός της ημέρας το ποσό των 300.000 ευρώ. Εμείς συνεπείς μέχρι στιγμής σε ό, τι έχουμε πει τις προηγούμενες μέρες δείξαμε το συγκεκριμένο ποσό, άρα τηρήσαμε τον όρο του κ. Μαρτίνη και θεωρώ ότι είναι πλέον καιρός να αναλάβει τις ευθύνες του».
«Πέρα από τις οφειλές προς ΙΚΑ και Δημόσιο υπάρχουν και κάποιες οφειλές παικτών οι οποίες δεν έχουν αποδοθεί. Και αυτοί οι μισθοί ξεκινάνε για κάποιους παίκτες από το Σεπτέμβρη και για κάποιους άλλους από τον Οκτώβρη. Ποσά τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στους παίκτες. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν το πρόβλημα της ομάδας δεν είναι μόνο οι οφειλές προς το Δημόσιο και το ΙΚΑ, είναι και προς τους παίκτες. Οι δόσεις συμβολαίων που δεν έχουν αποδοθεί και  σαφώς το ζήτημα είναι ότι αυτοί οι παίκτες που δεν έχουν πληρωθεί από το Σεπτέμβρη ως το Δεκέμβρη πηγαίνουν ανελλιπώς στις προπονήσεις σαν να μη συμβαίνει τίποτα προσπαθώντας να σώσουν αυτή την ομάδα. Εμείς διαχωρίζουμε τη θέση μας από τις φήμες που έχουν προκύψει και λέμε, «κύριοι έχετε ένα μερίδιο ευθύνης αναλάβετε το Δημόσιο και το ΙΚΑ και εμείς αναλαμβάνουμε τις υποχρεώσεις μας προς τους παίκτες και ό, τι προκύψει στην πορεία». Αυτή είναι η πρόταση που εξ υπαρχής είχε γίνει τόσο προς τον κ. Μαρτίνη όσο και στην υπόλοιπη διοίκηση και μέχρι στιγμής δεν έχουμε πάρει απάντηση παρά μόνο λεονταρισμούς στις εφημερίδες. Επειδή αμφισβητήθηκε η αξιοπιστία, το κύρος και η προσωπικότητα του πελάτη μου γι’ αυτό σας καλέσαμε εδώ για να σας αποδείξουμε ότι είμαστε σε θέση να καλύψουμε και να αποδείξουμε τα λεγόμενά μας και προκαλούμε όποιον μπορεί να κάνει το ίδιο. Είναι απλά τα πράγματα».
Μετά το τέλος της παρουσίασης ο μεγαλομέτοχος της Ρόδου Αντώνης Μαρτίνης συναντήθηκε με το Μανώλη Μαργέλο και ζήτησε προσωπικά τις αποδείξεις για να του παραδώσει τις μετοχές της ομάδας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments