Αρχική Αθλητικά νέα Ο λογαριασμός του One Piece απέμεινε τα εύσημα στον Μίλτο Τεντόγλου

Ο λογαριασμός του One Piece απέμεινε τα εύσημα στον Μίλτο Τεντόγλου

0
Ο Μίλτος Τεντόγλου και η εντυπωσιακή παρουσίασή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες PRINT SCREEN GLOMEX. Φωτογραφία: sport24.gr
Dodekanisos

Ο επίσημος λογαριασμός του One Piece σε άπταιστα ελληνικά έδωσε συγχαρητήρια στον «χρυσό» Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου.

«Αγαπητέ άλτη από την Ελλάδα, Μιλτιάδη Τέντογλου. Πραγματικά γιορτάζουμε και εμείς, μαζί με τους φίλους μας ανά τον κόσμο. Νιώθουμε απεριόριστο σεβασμό για την προσπάθεια και τα επιτεύγματα σου», έγραψε στο Instagram ο διαχειριστής του One Piece. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ONE PIECEスタッフ公式 (@onepiece_staff)

Θυμίζουμε πως ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ωστόσο, ο Έλληνας αθλητής είχε φροντίσει να τραβήξει προ πολλού τα βλέμματα πάνω του. Συγκεκριμένα κατά την παρουσίασή του είχε εμφανιστεί με μαύρα γυαλιά ηλίου και μία ροζ μάσκα στο αριστερό χέρι του. Στην συνέχεια και καθώς ανακοινώθηκε το όνομά του έσκυψε άγγιξε με τη γροθιά του το έδαφος.

Η κίνηση αυτή είναι βγαλμένη από τον χαρακτήρα Monkey D. Luffy της γνωστής Ιαπωνικής shōnen manga σειράς One Piece. Ο Τεντόγλου είχε εξηγήσει την κίνησή του στο Sportsfeed.gr. Συγκεκριμένα είχε δηλώσει: «Όποιος ξέρει, ξέρει. Είναι από το One Piece το Gear Second του Luffy. Power one, power two του Luffy. Ωραίο αυτό θα γράψει», είχε πει χαρακτηριστικά ο 23χρονος.

Ενώ αξίζει να σημειωθεί πως και ο 25χρονος Αμερικανός σφαιροβόλος Πέιτον Όττερνταλ είχε μιμηθεί χαρακτήρα του One Piece. Συγκεκριμένα εκείνος κατά την είσοδό του μιμήθηκε τον Φράνκι. Φυσικά ο διαχειριστής της σελίδας One Piece στο Instagram δεν παρέλειψε να τον ευχαριστήσει και εκείνον με την σειρά του. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ONE PIECEスタッフ公式 (@onepiece_staff)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments