Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ο Λεσάι λύτρωσε τον Διαγόρα και επέστρεψε στις νίκες!

Ο Λεσάι λύτρωσε τον Διαγόρα και επέστρεψε στις νίκες!

0
Dodekanisos

Επέστρεψε στις νίκες ο Διαγόρας μετά την ολοκλήρωση του αγώνα επί της Καλαμάτας στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 2 για τον Νότιο όμιλο. Ο Ντόστανιτς αντιμετώπιζε σημαντικές απουσίες από τους τιμωρημένους Μανιά, Τσιαντούλα, Μασούρα, Μανωλάκη και τους τραυματίες Δημόπουλο, Αντεσίνα και Λαδά. Αυτό δεν πτόησε τον Γηραιό ο οποίος κατέθεσε την ψυχή του και πήρε την νίκη που τόσο πολύ χρειαζόταν μετά από έξι σερί ήττες. Ο Λεσάι λύτρωσε της ομάδα του με τον γκολ που σημείωσε στο 19′ λεπτό και ο Γαλάνης είχε απάντηση σε κάθε ευκαιρία που έκανε η Μαύρη Θύελλα.

Το παιχνίδι:

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ο Διαγόρας είχε κλείσει καλά τους χώρους και οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν πολύ.

Στο 19′ λεπτό οι κυανέρυθροι άνοιξαν το σκορ. Ο Φέκκας πήρε την μπάλα έπειτα από την λάθος πάσα του Κάτσε, έβγαλε για τον Λεσάι και αυτός με σουτ από τα όρια της περιοχής νίκησε τον Κόβαλ για το 1-0. Στο 35′ είχε οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Πασά ωστόσο ο Γαλάνης ήταν σε ετοιμότητα και απομάκρυνε.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλαμάτα πήρε μέτρα στο γήπεδο, είχε την υπεροχή και προσπαθούσε να απειλήσει για την ισοφάριση. Στο 92′ ο Μούντες αντίκρυσε την δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα και άφησε με 10 παίκτες τους γηπεδούχους. Δυο λεπτά αργότερα ο Γαλάνης απέκρουσε την κεφαλιά του Κωνσταντινόπουλου και κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή ο Γηραιός επέστρεψε στις νίκες έπειτα από δυο μήνες και έξι σερί ήττες.

Π.Α.Ε. Διαγόρας : Ράτκο Ντόστανιτς: Γαλάνης, Αρίας, Ματίγιεβιτς, Δημητρίου, Νικόλης (70′ Τσάβος), Παπατόλιος, Μουντές, Λούκιτς (70′ Βολάκης), Φέκκας (83′ Ροντρίγκες), Λεσάι (83′ Δερμιτζάκης), Ταχματζίδης (60′ Σταματούλλας)

Π.Α.Ε. Καλαμάτα : Απόστολος Τερζής: Κόβαλ, Τζανακάκης, Στρούγγης, Καρασαλίδης, Βαλεριάνος, Κάτσε, Κοζορώνης (46′ Γρίβας), Άλβες (70′ Λόπεζ), Ελιβέλτο (61′ Κωτσόπουλος), Ακόστα (46′ Κωνσταντινόπουλος), Πασάς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments