Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου O Λερογιάννης έδωσε τη νίκη!

O Λερογιάννης έδωσε τη νίκη!

0
iraklis aspida2
Dodekanisos

Χάρις σε ένα γκολ του Λερογιάννη στο 37’, ο Ηρακλής Μαριτσών επικράτησε με 1 – 0 της Ασπίδας Σαλάκου και πρόσθεσε έτσι άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του. Το παιχνίδι έγινε στο ουδέτερο γήπεδο της Παστίδας καθώς στα Μαριτσά υπάρχει έντονο πρόβλημα με τον αγωνιστικό χώρο. Οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, με την Ασπίδα να προσπαθεί να βγει μπροστά με αντεπιθέσεις αλλά να μην είναι ιδιαίτερα απειλητική. Στην επανάληψη, οι «κιτρινόμαυροι» ανέβασαν στροφές και προσπάθησαν να φθάσουν στην ισοφάριση, όμως η εμπειρία κυρίως των παικτών του Ηρακλή δεν άφησε πολλούς διαδρόμους προς την εστία του Σαββιδάκη. Δημιούργησαν πάντως ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες και απείλησαν περισσότερο την εστία του Σαββιδάκη. Ίσως αν ήταν λίγο πιο τυχεροί και εύστοχοι να μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει. Ειδικά προς το τέλος όμως που η Ασπίδα «ανοίχθηκε» αρκετά, η ομάδα του Γιώργου Σάββενα θα μπορούσε στις αντεπιθέσεις να πετύχει και ένα δεύτερο τέρμα και να «καθαρίσει» ευκολότερα τον αγώνα.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 4’ ο Παπακωνσταντής εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει άουτ.
Στο 10’ ο Σεβδαλής εκτέλεσε φάουλ και ο Μ. Μάχλης έκανε την κεφαλιά, όμως έστειλε τη μπάλα να καταλήξει άουτ.
Στο 35’ ο Καρασάββας έκανε ένα καλό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής (μετά από πάσα του Σεβδαλή) όμως έστειλε τη μπάλα να περάσει ελαφρώς δίπλα από το κάθετο δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Στο 37’ άνοιξε το σκορ ο Λερογιάννης όταν πήρε τη μπάλα λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και με ένα ωραίο ευθύβολο σουτ την έστειλε στα δίχτυα (1 – 0).
Ένα λεπτό αργότερα (στο 38’), ο ίδιος παίκτης έκανε ένα πολύ ωραίο σουτ και πάλι έξω από την περιοχή, όμως αυτή τη φορά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο και κατέληξε άουτ.
Στο 48’ ο Λαθούρης εκτέλεσε κόρνερ, ο Σαββιδάκης έκανε άστοχη έξοδο και ο Καραβόλιας πήρε την κεφαλιά όμως δεν σημάδεψε σωστά και η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο 52’ ο Σεβδαλής εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά ο Σαββιδάκης μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 62’ ο Τριπολίτης έκανε ένα δυνατό πλασέ από καλό σημείο και ο Σαββιδάκης απόκρουσε δύσκολα.
Στο 65’ ο Καρίκης πήρε τη μπάλα μετά από κάθετη πάσα σε θέση φορ, όμως ο «βοηθός» έγκαιρα σήκωσε το σημαιάκι του και ο επιθετικός παίκτης των γηπεδούχων που με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, υποδείχθηκε σε θέση οφσαίντ.
Ένα λεπτό αργότερα (στο 66’), ο Γκιοντζεσόϊ έκανε μια επικίνδυνη σέντρα – σουτ από τα δεξιά όμως έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ)
Στο 74’ ο Καραβόλιας εκτέλεσε απευθείας φάουλ όμως και πάλι η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο 76’ ο Τριπολίτης έκανε ένα γυριστό σουτ αλλά ο Σαββιδάκης του είπε «όχι» καθώς απόκρουσε τη μπάλα σε κόρνερ.
Στο 86’, η Ασπίδα έμεινε με δέκα παίκτες καθώς τραυματίστηκε ο Ιρίμια και είχε συμπληρώσει και τις τρεις αλλαγές της.
Στο 87’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τριανταφύλλου πήρε την κεφαλιά από το πρώτο δοκάρι όμως έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
Καλύτεροι των γηπεδούχων οι Μακρής, Λερογιάννης και Κ. Παπακωνσταντής. Άρεσαν από την Ασπίδα οι Καραβόλιας, Σεβδαλής και Λαθούρης.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τάσος Γιαννουκάς (Στέργος Γιακουμάκης, Κόκκαλης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΙΤΣΩΝ: Σαββιδάκης., Λορέντζος, Μακρής. Τσούφιος, Λερογιάννης (79’ Λενιού), Κ. Παπακωνσταντής, Φελεσάκης, Μπιλιάς, Χατζηκωνσταντής (46’ Καρίκης), Χειμωνέττος (68’ Τσαλώλης), Κούρος
ΑΣΠΙΔΑ ΣΑΛΑΚΟΥ: Λιάνι, Χατζηκυριάκος, Τριαντάφυλλος, Γιουτζεσόϊ, Καραβόλιας, Λαγός (65’ Ιρίμια), Καρασάββας (82’ Ν. Μάχλης), Λαθούρης, Μ. Μάχλης (70’ Καϊμαξής), Σεβδαλής, Τριπολίτης

Στην πάνω φωτογραφία, ο Λερογιάννης μόλις έχει σκοράρει και “πνίγεται” στις αγκαλιές των συμπαικτών του. Στην κάτω, η είσοδος των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Παστίδας
iraklis aspida1

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments