Ο Λεωνίδας θέλει τη βοήθεια μας...

0
koutsoukis

Την κοινωνική της ευαισθησία δείχνει η ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Η διοργανώτρια αρχή των πρωταθλημάτων της περιοχής μας ευαισθητοποιήθηκε στο άκουσμα ότι ένας συνάνθρωπος μας, αθλητής έχει την ανάγκη όλων προκειμένου να υποβληθεί σε μια πολύ δαπανηρή χειρουργικά επέμβαση στην Αμερική. Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου Λεωνίδα Κουτσούκη ο οποίος πάσχει από μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Αναλυτικά η απόφαση που έλαβε η ΕΠΣΔ είναι:
“Με απόφαση της Επιτροπής Καλλιέργειας και Ανάπτυξης, ενημερώνουμε τα Σωματεία της δύναμης μας, ότι με τις Δηλώσεις Συμμετοχής στα Τουρνουά της Επιτροπής, μπορούν προαιρετικά να συνεισφέρουν με ποσό από πέντε (5) ευρώ, για την οικονομική ενίσχυση του ποδοσφαιριστή Ζακύνθου Λεωνίδα Κουτσούκη”.
Ο ίδιος ο Λεωνίδας, με κείμενο που ανήρτησε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:
“Με λένε Λεωνίδα Κουτσουκη και είμαι 21 ετών .Αγαπώ το ποδόσφαιρο και τα 2 τελευταία χρόνια αγωνίζομαι για την ομάδα της Ζακύνθου ….Δυστυχώς εδώ και κάποιους μήνες έχω διαγνωστεί με οξεία λεμφοβλαστικη λευχαιμία..Πρέπει να μεταφερθώ σε εξειδικευμένο κέντρο στη Βοστώνη για μεταμόσχευση μυελού των οστών εκεί όπου θα έχω τη δυνατότητα να θεραπευτώ..
Η οικονομική δύναμη της οικογένειάς μου δεν επαρκεί για τη νοσηλεία μου γ αυτό σας ζητώ να μου προσφέρετε ότι μπορείτε ώστε να παλέψω για να κερδίσω το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό μου αγώνα αυτόν της διάσωσης της ίδιας μου της ζωής. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων ….!!!
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΙΘ.ΛΟΓ/ΣΜΟΥ 345/557171-55 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΛΑΜΠΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ GR9101103450000034555717155 ΚΩΔ. SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ETHNGRAA”.