Αρχική Videos “Ο κορωνοϊός έχει γίνει κάτι σαν …μια νέα θρησκεία!”

“Ο κορωνοϊός έχει γίνει κάτι σαν …μια νέα θρησκεία!”

0

«Oι άνθρωποι που αρνούνται να εγκαταλείψουν τους περιορισμούς της πανδημίας έχουν σχηματίσει ένα σύστημα πεποιθήσεων που έχει όλες τις ενδείξεις μιας …νέας θρησκείας». Αυτό επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Αμερικανός ηθοποιός Tim Robbins στο δεύτερο μέρος μιας πολύ ενδιαφέρουσας συνέντευξης που παραχώρησε στον κοινωνικό σχολιαστή Russel Brand.

«Είναι ακριβώς σαν μια θρησκεία, είναι δογματικό, είναι απόλυτο – αν δεν πιστεύεις σε αυτήν, είσαι καταδικασμένος στην κόλαση. φαίνεται ότι έχει μερικές από αυτές τις πτυχές τουλάχιστον».

Ο ηθοποιός εξήγησε πώς ήταν κάποτε ένθερμος υποστηρικτής των περιορισμών της πανδημίας, αλλά αργότερα άλλαξε γνώμη αφού είδε πώς αντιμετωπίζονταν οι άνθρωποι που ήταν δύσπιστοι.
«Μετατραπήκαμε σε φυλετικούς, θυμωμένους, εκδικητικούς ανθρώπους», είπε. «Και δεν νομίζω ότι είναι κάτι που είναι βιώσιμο για τη Γη, ότι αρχίζουμε να δαιμονοποιούμε ανθρώπους που δεν συμφωνούν με τις ιδιαίτερες πολιτικές μας για την υγεία και να τους μετατρέπουμε σε …τέρατα, λέγοντας ότι δεν αξίζουν κρεβάτι νοσοκομείου», επεσήμανε χαρακτηριστικά.


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments