Αρχική Videos Ο κορωνοϊός διέρρευσε από εργαστήριο πιστεύει ιδιωτικά ο Γκεμπρεγέσους;

Ο κορωνοϊός διέρρευσε από εργαστήριο πιστεύει ιδιωτικά ο Γκεμπρεγέσους;

0

“Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας πιστεύει ιδιωτικά ότι η πανδημία του κορωνοϊού ξεκίνησε μετά από διαρροή από κινεζικό εργαστήριο”, αναφέρει σε δημοσίευμα της η Daily Mail, η οποία τονίζει ότι ο ισχυρισμός προκύπτει από ανώτερη κυβερνητική.

Ενώ δημόσια η ομάδα υποστηρίζει ότι «όλες οι υποθέσεις παραμένουν στο τραπέζι» σχετικά με την προέλευση του Covid, η συγκεκριμένη πηγή που η εφημερίδα δεν αποκαλύπτει, λέει ότι ο Tedros Adhanom Ghebreyesus, γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), είχε πρόσφατα εκμυστηρευτεί σε υψηλόβαθμο Ευρωπαίο πολιτικό ότι πιθανή εξήγηση ήταν ένα καταστροφικό ατύχημα σε εργαστήριο στη Γουχάν, όπου οι λοιμώξεις εξαπλώθηκαν για πρώτη φορά στα τέλη του 2019.

Είναι ένα θέμα που έχει απασχολήσει και άλλες φορές χωρίς πάντως να έχουν δοθεί μέχρι τώρα ξεκάθαρες απαντήσεις. Ερωτηματικά πάντως προκαλεί το γεγονός ότι η συγκεκριμένη είδηση έρχεται στην επιφάνεια λίγο μετά την γνωστοποίηση πως η Κίνα ενισχύει τους δεσμούς της με τη Ρωσία, δημιουργώντας ουσιαστικά ένα μπλοκ εναντίον της Δύσης. Πρόσφατα εκπρόσωπος του State Department αναφέρθηκε στην ευθυγράμμιση της Κίνας με τη Ρωσία κάτι που προκαλεί ανησυχία στη Δύση.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments