Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Ο Κολοσσός σε εορταστικό τουρνουά με τους αθλητές των ΚΔΑΠ ΜΕΑ

Ο Κολοσσός σε εορταστικό τουρνουά με τους αθλητές των ΚΔΑΠ ΜΕΑ

0
Dodekanisos

Με χαρά αποδέχθηκε την πρόσκληση ο Κολοσσός H Hotels να συμμετέχει σε τουρνουά που οργάνωσαν τα ΚΔΑΠ ΜΕΑ με τη συμμετοχή λυκείων του νησιού. Το Βενετόκλειο πλημμύρισε από μαθητές που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον και ενθουσιασμό το παιχνίδι.

Συμμετείχε η αθλητική ομάδα των ΚΔΑΠ ΜΕΑ υπό την καθοδήγηση του γυμναστή τους και διευθυντή της μίας από της δύο δομές, κου Αποστόλη Στεφανή καθώς και τα σχολεία: 1ο Λύκειο Ρόδου, 1ο ΕΠΑΛ Ρόδου, Λύκειο Αφάντου με τους διευθυντές και τους συνοδούς καθηγητές.  Οι αθλητές των ΚΔΑΠ ΜΕΑ σε κάθε δεκάλεπτο έπαιζαν με ένα διαφορετικό Λύκειο. Στο τέλος έπαιξε μια ομάδα με αθλητές από όλα τα λύκεια και μια ομάδα με αθλητές από τα ΚΔΑΠ ΜΕΑ και αθλητές του Κολοσσού H Hotels.

Ο ενθουσιασμός στις εξέδρες των παιδιών από τα ΚΔΑΠ ΜΕΑ που παρακολουθούσαν τον αγώνα και συνοδεύονταν από τον κ. Κων/νο Τρέχα, δεν περιγράφεται και η χαρά τους για τη συμμετοχή της μεγάλης ομάδας ήταν απερίγραπτη. Όπως μας είπαν, ευχαριστήθηκαν πάρα πολύ, ήταν κάτι πολύ διαφορετικό για εκείνους και θα το θυμούνται για πολύ καιρό. Αντίστοιχα ήταν τα συναισθήματα από την εμπειρία του παιχνιδιού με υγιείς αθλητές και με την μεγάλη ομάδα, των αθλητών των ΚΔΑΠ ΜΕΑ. Κοντά τους ήταν ο ιατρός κ. Σάββας Καλαθενός

Στόχος της γιορτινής αθλητικής διοργάνωσης είναι πρωτίστως η κοινωνικοποίηση των παιδιών γι’ αυτό αναλαμβάνονται πρωτοβουλίες ανάλογες με κάθε ευκαιρία από την διοίκηση και τον πρόεδρο κ. Πετράκη Σωτήρη. Η διασκέδαση και ψυχαγωγία τους, η αθλητική συνεργασία με υγιείς και επαγγελματίες αθλητές είναι στους στόχους, πράγμα που επιτεύχθηκε απόλυτα στη σημερινή αθλητική συνεργασία μεταξύ των φορέων. Ευχαριστήρια έδωσαν στον πρόεδρο ΣΚΚΔ κ. Γιώργο Κατσικανταή που ήταν παρών όπως πάντα στη διοργάνωση καθώς και στους διαιτητές του αγώνα.

Η διοίκηση και το προπονητικό team του Κολοσσού H Hotels με ευαισθησία ανταποκρίθηκε και στήριξε με ενθουσιασμό τους αθλητές των ΚΔΑΠ ΜΕΑ καθώς και των λυκείων. Οι αθλητές, συνοδευόμενοι από τον βοηθό προπονητή κ. Στάθη Νερατζάκη και τον γενικό διευθυντή ομάδας κ. Γιώργο Γκοτζογιάννη, τα έδωσαν όλα στο παιχνίδι και διασκέδασαν με τα παιδιά στο γήπεδο.

Η συνέργεια δεν είναι η πρώτη και σίγουρα θα επαναληφθεί γιατί βρίσκει πολύ μεγάλη ανταπόκριση στο στόχο κοινωνικοποίησης και στήριξης των παιδιών των ΚΔΠΑ ΜΕΑ που είχαν την πρωτοβουλία.  

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments