Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ O Κολοσσός κοντά στον Άγγελο

O Κολοσσός κοντά στον Άγγελο

0
afisa-small
Dodekanisos

Την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου η Ρόδος δίνει το «παρών» στο κάλεσμα ενός παιδιού που ζητάει την βοήθεια μας! Ο μικρός Άγγελος Γκιώνης τριών ετών πάσχει από μια σπάνια μορφή καρκίνου. Οι γονείς του Κατερίνα και Μάκης ζητούν την βοήθεια μας. Ζητούν το δικαίωμα να μεταφερθεί το παιδί τους στο Λονδίνο για να συνεχίσουν εκεί τον αγώνα τους! Στο πλευρό τους όλοι εμείς, γονείς, φίλοι, φορείς ενώνουμε τις δυνάμεις μας!
Συμμετέχουμε όλοι στον μουσικό μαραθώνιο και προσφέρουμε βοήθεια και αγάπη για να σωθεί ένας άγγελος! Η μουσική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα δημοτικά λουτρά της παλιάς πόλης (πλατεία Αρίωνος) από τις 19.00 μέχρι αργά το βραδύ.
Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα κατατεθούν στον λογαριασμό του παιδιού.
Στο μουσικό πρόγραμμα θα συμμετέχουν μουσικοί από το νησί μας αλλά και μια έκπληξη από την πρωτεύουσα! Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη στο κάλεσμα του μικρού Άγγελου Γκιώνη. Αντιπροσωπεία της διοίκησης, το προπονητικό επιτελείο και οι αθλητές της ομάδας μας από την πρώτη στιγμή βρίσκονται δίπλα στον μικρό Άγγελο και θα βρεθούν αύριο στην Παλιά Πόλη. Είναι υπόθεση όλων μας…
Αριθμός τραπεζικού λογαριασμού: ALPHA BANK 799002787003650… Για πληροφορίες καλέστε 22410-25202 και 22960.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments