Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Ο Κλεάνθης προάγει το ήθος με πράξεις και όχι με ανούσιες ανακοινώσεις”

“Ο Κλεάνθης προάγει το ήθος με πράξεις και όχι με ανούσιες ανακοινώσεις”

0
Dodekanisos
Απάντηση στα όσα υποστήριξε ο Ευαγόρας νωρίτερα, δίνει με δική του ανακοίνωση ο Κλεάνθης Παραδεισίου. Αναλυτικά:

“Αγαπητοί κύριοι, ο μοναδικός λόγος που βγαίνει αυτή η ανακοίνωση από τη Διοίκηση μας είναι για να γίνει ευκρινής σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Δωδεκάνησου, η κατάσταση με την μη διεξαγωγή του σημερινού αγώνα Κυπέλλου της ομάδας με αντίπαλο τον Ευαγόρα. Αρχικά, όπως όλοι γνωρίζουν η μεταγραφική περίοδος τη σεζόν 2022-2023 έχει ξεκινήσει στις 01/08/22 και λήγει στις 31/10/2022.

Κατά δεύτερον, ο ορισμός  της  αναμέτρησης Ευαγόρας – Κλεάνθης έγινε από την ΕΠΣΔ την Τετάρτη 26/10/2022 και αναρτήθηκε στο επίσημο site της ΕΠΣΔ. Με ημερομηνία διεξαγωγής σήμερα 29/10/2022 και ώρα 15:00. Σήμερα, λοιπόν και ώρα 12:25 δεχτήκαμε τηλεφώνημα από τον Πρόεδρο του Ευαγόρα ώστε να μας ενημερώσει ότι δεν έχει τον απαιτούμενο αριθμό δελτίων ώστε να διεξαχθεί ο μεταξύ μας αγώνας και να συναινέσουμε σε αναβολή του.
Όπως καταλαβαίνετε όταν έχεις να κάνεις με ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές οι οποίοι άφησαν τις δουλειές τους για να είναι στο γήπεδο δεν γίνεται να τους ενημερώνεις 2,5 ώρες πριν για αναβολή αγώνα.. Για έναν λόγο που η αντίπαλη ομάδα είχε 3 μήνες να προετοιμαστεί. 
 
Ο ΑΕΣ ΚΛΕΆΝΘΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ προάγει το ήθος με πράξεις και όχι με ανούσιες ανακοινώσεις που μοναδικό στόχο έχουν να καλύψουν τις αδυναμίες τους. Επίσης, η ομάδα  μας παρευρέθηκε στο γήπεδο με 24 μελής αποστολή και δεν είδαμε κανέναν του Ευαγόρας, ενώ ενημερωθήκαμε στις 14:00 για την παραίτηση τους.
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΆΛΑΒΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ. 

Υ.Γ. Πάντως  η διοίκηση του Ευαγόρα έδειξε τρομερά ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ, καθώς 30 λεπτά μετά την παραίτηση τους έβγαλαν ανακοίνωση. Αν είχαν τα ίδια και στην έκδοση των δελτίων τους θα χαιρόμασταν και εμείς”.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments