Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο Κλεάνθης έστησε μπλόκο στον Απόλλωνα

Ο Κλεάνθης έστησε μπλόκο στον Απόλλωνα

0
kleanthis orfeas
Dodekanisos

Χρειάστηκε να περάσουν 88 ολόκληρα λεπτά για να μπορέσει ο Απόλλωνας να βάλει γκολ στον Κλεάνθη και τελικά να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (1 – 1) στο σημερινό εξ’ αναβολής (5η αγωνιστική) παιχνίδι του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι λί0γες ημέρες μετά την μεγάλη νίκη επί του ΑΕΡΑ, έσωσαν την παρτίδα στο τέλος και γλίτωσαν στο παρά δυο την πρώτη τους φετινή ήττα. Η ομάδα του Παραδεισίου στήθηκε αρκετά καλά στο γήπεδο και στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους γηπεδούχους. Στην επανάληψη οι απολλωνιστές ανέβασαν κατά πολύ στροφές και επέβαλαν τον ρυθμό τους αλλά έπεσαν πάνω στον εκπληκτικό Χειμωνέττο ο οποίος έκανε καθοριστικές επεμβάσεις, για να λυγίσει τελικά λίγο πριν από το φινάλε.
Τα γκολ
Στο 44’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κώστα Καλημέρη, ο Μήτρου με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0 – 1.
Στο 88’ ο Μαυρομούστακος εκτέλεσε κόρνερ και ο Φυλακούρης από την καρδιά της άμυνας του Κλεάνθη με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1 – 1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σάββας Τσοπανάκης και «βοηθοί» του ήταν οι Μοσχάτος και Ράδος.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Κούφαλης, Φυλακούρης, Μουτσοντέμι, Μαυρομούστακος, Σιέχ, Σαββούλης, Χατζηγεωργίου (60’ Σταυρής), Παπανικολάου, Κίτσος, Δημητράς, Κυρίτσης (68’ Γκεοργκίεφ)
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Χειμωνέττος, Καρίκης. Γ. Καλημέρης, Σορωνιάτης (70’ Χατζησάββας), Κορκίδας, Γιαννίκος, Ατσίδης, Κ. Καλημέρης, Πολυμένωφ (55’ Κρομμύδας), Μήτρου, Σαπαλίδης (76’ Γρηγοριάδης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments