Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ο κατήφορος δεν έχει σταματημό

Ο κατήφορος δεν έχει σταματημό

0
diagoras_vari
Dodekanisos

Το ένα χαστούκι μετά το άλλο δέχεται ο Διαγόρας. Οι «κυανέρυθροι» δεν μπόρεσαν να σταθούν και απέναντι στον Αστέρα Βάρης στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου και γνώρισαν την ήττα με 5 – 0. Η νέα συντριβή συνοδεύτηκε και από μια απογοητευτική εμφάνιση η οποία σκόρπισε έντονο προβληματισμό. Η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν φανερή από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης, όμως ο φίλαθλος κόσμος θα περίμενε να δει περισσότερη προσπάθεια από τους παίκτες του «γηραιού». Είναι φανερό ότι η ομάδα αυτή όχι απλά δεν μπορεί να σταθεί με αξιοπρέπεια στην συγκεκριμένη κατηγορία αλλά αν συνεχίσει έτσι κινδυνεύει με τον μεγάλο εξευτελισμό της σύγχρονης ιστορίας της.
Το παιχνίδι δεν αντέχει σε καμία ιδιαίτερη κριτική και απλά για την ιστορία παραθέτουμε τα γκολ της αναμέτρησης. Στο 11’ ο Αλεξίου έκανε τη σέντρα και ο Καρδάρης με όμορφο πλασέ από κοντά πέτυχε το 0 – 1. Επτά λεπτά αργότερα (στο 18’), ο Ζώνας έκανε παράλληλα πάσα και ο Λαναράς με πλασέ πέτυχε το 0 – 2. Στο 24’ ο Ζώνας με ωραία ατομική προσπάθεια απέφυγε τον Κιλασίν και με διαγώνιο σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0 – 3. Στο 66’ ο Καρδάρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0 – 4 και στο 70’ ο Ζώνας πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με εξαιρετικό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0 – 5.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δυο δοκάρια. Στο 43’ ο Λαναράς με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι ενώ την ίδια ακριβώς κατάληξη είχε το πλασέ του Ζώνα στο 49’.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Στο 54’ αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) ο Κωνσταντινίδης για αντικανονικό μαρκάρισμα και έτσι ο Διαγόρας συνέχισε και τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τύρελης, Καραγιάννης, Παπαδημητρίου, Κενενούνης, Κιλασίν (71’ Ζούνης), Καρπούζης, Ιμεραλιλάϊ, Κωνσταντινίδης, Φλεβάρης (46’ Μπάρδης), Διακάκης, Ζωάννου (48’ λ.τ. Χαρτοφύλλης)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ: Μιρινάκης, Κόζης (72’ Ζορμάς), Συμεωνίδης, Πλίτσης, Σκουράκης, Στρατής (60’ Μελεμπιανάκης), Αλεξίου, Παπαδημητρόιπουλος, Καρδάρης, Ζώνας (72’ Κουσιάκης), Λαναράς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments