Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 O Καρατάσιος έσωσε την παρτίδα στο 76′

O Καρατάσιος έσωσε την παρτίδα στο 76′

0
Diagoras FC / ΠΑΕ "ΓΣ Διαγόρας 1905" / Facebook
Dodekanisos

Με ένα γκολ του Καρατάσιου στο 76’, ο Διαγόρας έσωσε την παρτίδα στο Δημοτικό Στάδιο παίρνοντας τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στο Αιγάλεω (1 – 1).

Μετά ένα μέτριο παιχνίδι σχεδόν σε όλη του τη διάρκεια και με τον Διαγόρα να δείχνει και πάλι μεγάλη επιθετική αδυναμία, θα έλεγε κανείς πως από το τίποτα καλός είναι και ο βαθμός. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι ο «γηραιός» δεν θα πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ στη συνέχεια προκειμένου να μαζέψει τους πόντους που θέλει και να παραμείνει στην κατηγορία, καθώς ο κίνδυνος εξακολουθεί να είναι ορατός.

Μέτριο πρώτο ημίχρονο, ακίνδυνος ο Διαγόρας
Τα πρώτα 45 λεπτά δεν είχαν να προσφέρουν συγκινήσεις στον λιγοστό φίλαθλο κόσμο που έδωσαν το παρών στο Δημοτικό Στάδιο. Ο ρυθμός ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα υποτονικός με τον Διαγόρα να δείχνει ακίνδυνος επιθετικά και ουσιαστικά να απειλεί μόνο σε μια φάση. Και το Αιγάλεω πάντως δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο στην επίθεση, πατώντας πάντως με καλές προϋποθέσεις στο 44’ όπου έχασε μια σημαντική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.

Ίδιο σκηνικό στην επανάληψη

Δεν διαφοροποιήθηκε και πολύ το σκηνικό στην επανάληψη με τον Διαγόρα πάντως να δείχνει κάπως πιο κινητικός και να έχει περισσότερο πάθος. Ήταν αυτό που τον βοήθησε στο να φθάσει στην ισοφάριση σε ένα κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης. Από εκεί και πέρα πάντως, δεν είχε άλλη ευκαιρία η αλήθεια προκειμένου να φθάσει και στην ανατροπή.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 3’ ο Αναστασίου έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Μπίντσης έπεσε στη γωνιά του και απόκρουσε ωραία.
Στο 31’ ο Μπαστιάνος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα «βρήκε» στο κεφάλι του Βλάχου, πήρε μια περίεργη τροχιά και τελικά κατέληξε στο δεξί δοκάρι.
Στο 44’ ο Σέχου έκανε ωραία κούρσα από τα δεξιά, μπήκε από πλάγια στην περιοχή και έστρωσε στον Χοτζάλλι ο οποίος αν και αφρούρητος στο ύψος του πέναλτι έκανε το πλασέ αλλά έστειλε τη μπάλα ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Στο 48’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαστιάνου, η μπάλα κόντραρε στο τοίχος και πήρε ύψος φθάνοντας στον Τσιαντούλα ο οποίος ήταν μόνος. Προτίμησε όμως αντί να τελειώσει τη φάση μόνος να κάνει κεφαλιά πάσα στον επίσης αφρούρητο Σίνγκ, ο οποίος έκανε κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
Στο 49’ μετά από σέντρα στην περιοχή και μια κόντρα, ο Δημητριάδης με ένα ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0 – 1.
Στο 76’ μετά από γύρισμα του Μπαστιάνου από τα δεξιά, ο Καρατάσιος μέσα από την καρδιά της άμυνας με ένα σουτ πάνω στην κίνηση έκανε το 1 – 1.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ανδριανός από την Αχαϊα. «Βοηθοί» του ήταν οι Τσιλίκας (Αιτωλοακαρνανία) και Ίσσα (Αθήνα).

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Προβίδας): Μπίντσης, Σίνγκ (93’ Σαϊμπέρτ), Ρουγκάλας, Γιώργου, Τάτσης, Τοπάλ, Καρατάσιος, Λαμπίρης (61’ Μιράντα), Μουμίν, Τσιαντούλας (91’ Μπούμπάς), Μπατσιάνος

ΑΙΓΑΛΕΩ (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Παπουτσογιαννόπουλος, Αναστασίου, Καλύβας, Βλάχος, Λάσκαρης (77’ Πιαστόπουλος), Καθάριος, Δημητριάδης (88’ Βουκελάτος), Χοτζάλλι (69’ Τριμμάτης), Τσιλιγκίρης (77’ Αρναρέλλης), Σέχου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments