Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ο Κάπρος και η αλλαγή των δεδομένων

Ο Κάπρος και η αλλαγή των δεδομένων

1
kapros mitzirikis
Dodekanisos

Στην αποκάλυψη πως ο Δημήτρης Κάπρος ήταν αυτός που
τον προέτρεψε να «κατεβάσει» συνδυασμό στις εκλογές του Συνδέσμου προχώρησε ο κατά τα φαινόμενα νέος πρόεδρος του ΣΔΠΔ, Αλέκος Μιτζιρίκης. Το είπε στο «σώμα» λίγο πριν ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία της Δευτέρας κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του. Ο κ. Μιτζιρίκης εξήγησε πως αυτό του το είχε προτείνει ο κ. Κάπρος από τον περασμένο Ιούνιο, καθώς ο ίδιος ήταν αποφασισμένος να «κατέβει»
στις εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου το προσεχές καλοκαίρι. Στην πορεία βέβαια είναι φανερό πως τα δεδομένα ανατράπηκαν και ο Δημήτρης Κάπρος όχι μόνο αποφάσισε να διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία του Συνδέσμου, αλλά «πολέμησε» με όλες του τις δυνάμεις προκειμένου να κερδίσει τις εκλογές. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Μιτζιρίκης, ο Δημήτρης Κάπρος σχεδίαζε να παραιτηθεί από τον Σύνδεσμο ένα χρόνο πριν τις εκλογές της ΕΠΣΔ (για να μην υπάρχει το ασυμβίβαστο) και θα έμπαινε στο δ.σ. ενός σωματείου προκειμένου να έχει στη συνέχεια το δικαίωμα να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία της Ένωσης.
Εναρμόνιση με το καταστατικό
Πλέον, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Σύνδεσμος της Δωδεκανήσου θα εναρμονιστεί πλήρως με το καταστατικό της ΕΠΟ και αυτό θα είναι η βασική προτεραιότητα της διοίκησης του η οποία θα έχει πολύ δουλειά να κάνει από την επόμενη κιόλας μέρα συγκρότησης της σε σώμα. Επιδίωξη του Μιτζιρίκη δεν είναι σε καμία περίπτωση να αφανίσει τον Σύνδεσμο όπως έχει κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα (και αυτός από αυτόν προέρχεται) αλλά αντίθετα να ακολουθήσει πιστά αυτά που προβλέπουν οι κανονισμοί σύμφωνα με την εξέλιξη του ποδοσφαίρου. Η Δωδεκάνησος δεν μπορεί άλλωστε να μείνει πίσω σε αυτόν τον τομέα και αυτό θα πρέπει να γίνει κατανοητό απ’ όλους. Εξάλλου αν η ΕΠΣΔ ήθελε να αφανίσει τον Σύνδεσμο, θα μπορούσε να το κάνει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ο Σύνδεσμος θα εξακολουθήσει να υπάρχει, όπως και μέχρι τώρα. Δεν μπορεί όμως σε καμία περίπτωση να διοικήσει την διαιτησία γιατί αυτό είναι αρμοδιότητα της ΕΠΣΔ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
makis
makis
11 years ago

Καλημέρα σας εγώ έχω μια άποψη την οποία θέλω εκφράσω, ο κ Κάπρος δεν θα δεκτή να είναι στο Δ.Σ (γιατί από δήμαρχος κλητήρας δεν γίνετε) οι οποίοι κάποιοι τις παρέας του θα τον ακολουθήσουν πιστά η θα παραμείνουν ως γλάστρες