Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ο Κανταρτζής την κράτησε όρθια στις καθυστερήσεις

Ο Κανταρτζής την κράτησε όρθια στις καθυστερήσεις

0
Dodekanisos

Με ένα γκολ που σημείωσε ο Κανταρτζής στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, η Ρόδος έσωσε την παρτίδα και αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1 – 1 απέναντι στην Θύελλα Ραφήνας. Το παιχνίδι έγινε σε ένα ακατάλληλο γήπεδο (Νέα Μάκρη) για Εθνική κατηγορία, κάτι που προφανώς επηρέασε τους «πράσινους» και δεν τους άφησε να παίξουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες. Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Κώστα Βελιτζέλου σε γενικές γραμμές είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και θα μπορούσαν να ανοίξουν πρώτοι το σκορ σε κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Στο 88’ από ελεγχόμενη θέση οφσαϊντ ο Ζέκιο με πλασέ από την καρδιά της άμυνας της Ρόδου πέτυχε το 1 – 0 αλλά στο 92’ ο Κανταρτζής κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 1 – 1.

Στο 26’ ο Δελαπόρτας έκανε ένα μακρινό σουτ με τη μπάλα να παίρνει μια περίεργη τροχιά και τον τερματοφύλακα της Θύελλας να πετάει τη μπάλα κόρνερ την τελευταία στιγμή.
Στο 27’ από κόρνερ του Ραχήμ από τα αριστερά, ο Κανταρτζής πήρε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα να περάσει ελαφρώς δίπλα από το αριστερό δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Στο 42’ η Ρόδος έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Χατζησάββας έκανε το σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή αλλά ο τερματοφύλακας της Θύελλας πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή επέμβαση.
Στο 60’ ο Μπουντόπουλος εκτέλεσε απευθείας φάουλ με τη μπάλα να βρίσκει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων (άουτ).
Στο 82’ ο Μπίσα έκανε ένα πολύ καλό σουτ μέσα από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα ελαφρώς δίπλα από το δοκάρι για να καταλήξει και πάλι άουτ.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Πάντος, Ιωαννίδης (46’ Τσάκωνας), Παπαδόπουλος, Μανδύλης, Σχίζας, Γεωργατέλλης, Χαρακτίδης (89’ Σαντίκου), Ντόσκας, Κανελλόπουλος (65’ Ματσαδές), Δημητρίου, Μπουντάκης (76’ Ζέκιο)
ΡΟΔΟΣ: Τζήμας (49’ λ.τ. Καμπάς), Σταυλάς, Παπαθανασίου (76’ Βουργουντζής), Κανταρτζής, Σούλης, Κλιγγόπουλος (64’ Τριχάκης), Μισέλ, Ραχήμ (79’ Μπίσα), Χατζησάββας, Δελαπόρτας, Μπουντόπουλος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments