Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ο …καλπασμός του Άρη!

Ο …καλπασμός του Άρη!

0
xatziliami aris
Dodekanisos

Ακόμα μια σπουδαία νίκη εκτός έδρας (επί του Αρίωνα Σητείας) πέτυχαν οι «κιτρινόμαυρες αμαζόνες» του Άρη Αρχαγγέλου με την Χατζηλιαμή να βρίσκεται σε μεγάλη μέρα στέλνοντας δύο φορές την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα στο 14′ και στο 30′ .
Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά χωρίς όμως να καταφέρνουν να φτάσουν στις δύο εστίες με τις δυνατές μονομαχίες να είναι αυτές που υπερτερούσαν μέσα στο γήπεδο. Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν για τον Άρη Αρχαγγέλου στο 12΄ όταν η Hellstrom σέντραρε και η Κτενά σούταρε πάνω στην τερματοφύλακα του Αρίωνα, Γαιτανάκη. Δύο λεπτά αργότερα η Hellstrom εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να καταλήγει στην Κτενά που με υπερπροσπάθεια την δίνει στην Χατζηλιαμή που την σπρώχνει στα δίχτυα και κάνει το 0-1 στο 14′. Στο 23΄ οι κοπέλες του Αρίων, στην πρώτη τους καλή προσπάθεια, έχασαν τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με την Περάκη, που μπήκε μόνη της από αριστερά και έστειλε με πλασέ την μπάλα στο εξωτερικά δίχτυα. Στο 26΄απείλησε ο Άρης Αρχαγγέλου με την Κτενά, ωστόσο το σουτ της απέκρουσε σε κόρνερ η Γαιτανάκη. Ενώ στο 30΄ ήρθε και το δεύτερο γκολ για την ροδίτικη ομάδα με την Χατζηλιαμή αυτή τη φορά να μην αστοχεί και με ένα εξαιρετικό σουτ μετά από την πάσα της Γαιτάνου στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα κάνοντας το 0-2, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης Αρχαγγέλου είχε την πρώτη καλή ευκαιρία με την Κτενά να πιάνει ένα καλό σουτ που πέρασε λίγο άουτ, ωστόσο από εκεί και πέρα ανέβηκε ο Αρίων για να πιέσει χάνοντας την πρώτη καλή ευκαιρία με την Περάκη στο 49΄η οποία όμως δεν κατάφερε στο τετ α τετ που βγήκε με την Δεςτούνη να τη νικήσει, με την κιτρινόμαυρη τερματοφύλακα να πραγματοποιεί σπουδαία επέμβαση. Στο 61΄όταν μετά από κόρνερ της Hellstrom η Γρηγοριάδη έπιασε την κεφαλιά με την Γαιτανάκη να μπλοκάρει και πάλι. Στο 66΄η Κτενά δέχτηκε κίτρινη κάρτα για καθυστερήσεις. Ενώ, στην τελευταία καλή φάση του παιχνιδιού στο 88΄, η Χατζηλιαμή έφτασε κοντά στο χατ τρικ όμως η μπάλα δεν την έκανε το χατίρι στο σουτ που επιχείρησε και πέρασε λίγο άουτ έτσι παρέμεινε και το 0-2 υπέρ του Άρη Αρχαγγέλου που πήρε ένα ακόμα «τρίποντο» εκτός έδρας στην Β΄Εθνική δημιουργώντας προοπτικές παραμονής στην νέα του κατηγορία.

Αρίων Σητείας (Ζογλοπίτης): Γαιτανάκη , Κουτουλάκου (87′ Καλαιτζάκη), Μαζωνάκη, Κληματσούδα, Βασιλάκη (89′ Κοντού), Περάκη Χρ., Τζωρτζάκη, Περάκη Ν., Καστορά, Καφεσάκη ( 46′ Χλουβεράκη), Παζαροπουλου

Άρης Αρχαγγέλου : (Δημητριάδης): Δεστούνη, Κοτσάνη, Ιακωβίδου, Κουλούμογλου, Καλιγιάννη, Γρηγοριάδη, Καζούλη, Hellstrom, Γαϊτάνου (86′ Παπαβασιλείου), Χατζηλιαμή, Κτενά (74′ Διακίδη).

-Η φωτογραφία που δείχνει τη μπάλα στα δίχτυα και την Χατζηλιαμή να πανηγυρίζει είναι από το παιχνίδι της Σητείας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments