Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο …καλπασμός συνεχίζεται! (pics)

Ο …καλπασμός συνεχίζεται! (pics)

0
orfeas_rodos
Dodekanisos

Ο …καλπασμός των «ελαφιών» συνεχίζεται! Μια εβδομάδα μετά την επική ανατροπή επί του ΑΕΡΑ Αφάντου, η Ρόδος «γύρισε» και δεύτερο παιχνίδι και πρόσθεσε στο ενεργητικό της άλλους τρεις βαθμούς. Αυτή τη φορά οι «πράσινοι» επικράτησαν με 2 – 1 του Ορφέα στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε στραβά για αυτούς αλλά είχαν το καθαρό μυαλό και τα ψυχικά αποθέματα για να το κερδίσουν. Σε γενικές γραμμές έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με αρκετές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες και σίγουρα ο κόσμος που το παρακολούθησε έμεινε ικανοποιημένος. Στο πρώτο ημίχρονο και ενώ η Ρόδος ξεκίνησε δυναμικά χάνοντας μάλιστα και μια καλή ευκαιρία μόλις στο 10’, εντούτοις ο Ορφέας ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 24’. Η Ρόδος μετά το σοκ που υπέστη βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει πριν το τέλος του ημιχρόνου με αποτέλεσμα να πάει με άλλον άερα στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Στην επανάληψη οι παίκτες του Σάκη Ναλμπάντη ήταν αυτοί που είχαν την καθολική υπεροχή και όπως φαινόταν ήταν θέμα χρόνου να βάλει το δεύτερο γκολ. Το ότι δεν τα κατάφερε νωρίτερα, οφείλεται κυρίως στην πολύ καλή παρουσία που είχε ο Λευτέρης Σκυλλάς ο οποίος απόκρουσε και πέναλτι.
Πεντάλεπτη διακοπή
Στο 26’ μετά από ένα σουτ των φιλοξενουμένων (η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι), ο τερματοφύλακας Σκυλλάς είπε να εξασκήσει τις ..ακροβατικές του ικανότητες και είχε την φαεινή ιδέα να κρεμαστεί από τα δίχτυα. Το αποτέλεσμα ήταν να τα σκίσει και αναγκαστικά το παιχνίδι να διακοπή για πέντε περίπου λεπτά μέχρι να αποκατασταθεί η ζημιά.
Τα γκολ
Στο 25’ σε μια μπροστινή μπαλιά έφυγε ταχύτατα ο Ροδίτης και κατάφερε να πλασάρει τον Κουμέντο κάνοντας το 1 – 0.
Στο 33’ ο Καλημέρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ κάνοντας το 1 – 1.
Στο 75’ μετά από σύγχυση μέσα στην περιοχή του Ορφέα, ο Καστρουνής με ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 2 – 1.
Χαμένο πέναλτι
Στο 57’ ο Αμπελάς μπήκε στην περιοχή και δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Τόσκα. Ο διαιτητής «είδε» πέναλτι κάτι το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι του Ορφέα. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο «παθών» αλλά ο Σκυλλά πετάχτηκε ωραία στην δεξιά του γωνία και απόκρουσε τη μπάλα.
Καλύτεροι του Ορφέα οι Σκυλλάς, Σταμάτης Αμπελάς και Κιάρρι. Ξεχώρισαν από τη Ρόδο οι Αγαπητός Αμπελάς, Καλημέρηςκαι Κατσαράς.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μανώλης Μίαρης και «βοηθοί» του ήταν οι Μαριέττα Φιλιππάκου και Χρήστος Καλκαβούρας. Στο 93’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καμπούρης της Ρόδου επειδή παραβίαζε συνεχόμενα τους κανόνες του παιχνιδιού.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΡΦΕΑΣ: Σκυλλάς, Γιακιτζής, Βασιλόπουλος, Τόσκα, Αδάμος, Σταμάτης Αμπελάς, Ροδίτης, Γιοβάνι, Νίκας, Κιάρρι, Πολυχρόνης
ΡΟΔΟΣ: Κουμέντος, Καμπούρης, Σταμάτης Καντιμοίρης, Καρπαθάκης, Διακοβασιλείου, Κατσαράς, Σκαφίδας (82’ Παπαστεφάνου), Γιώργος Καντιμοίρης, Καστρουνής, Καλημέρης, Αγαπητός Αμπελάς (90’ Βασιλαράκης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2012_2013/a_topiko/orfeas_rodos/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments