Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Ο Καλημέρης δέχθηκε άνανδρη επίθεση!»

«Ο Καλημέρης δέχθηκε άνανδρη επίθεση!»

9
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή ένα περιστατικό με τον ποδοσφαιριστή της Κώστα Καλημέρη που έλαβε χώρα μετά το τέλος του αγώνα του Ιάλυσου με τον Ιωνικό εξέδωσε η διοίκηση του Διαγόρα. Αναλυτικά το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:
«Ο Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ καταδικάζει και αποδοκιμάζει την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε
ο ποδοσφαιριστής μας Κώστας Καλημέρης.
Το γεγονός ότι κάποιοι πήγαν να «εξοφλήσουν λογαριασμούς», ενώ ο παίκτης μας βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει παιχνίδι του Ιάλυσου στο «Οικονομίδειο» την Κυριακή 29-11-2015, μας θλίβει και προβληματίζει έντονα.
Στηρίζουμε τον Κώστα, ο οποίος αποτελεί μέλος της Διαγορίτικης οικογένειας μας και καλούμε την Αστυνομία να προχωρήσει στο έργο της και να διερευνήσει για τους υπαίτιους αυτής της επίθεσης που δεν μας τιμά σαν κοινωνία και μας πάει χρόνια πίσω».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Φανης
Φανης
8 years ago

Εγω δεν μπορω να καταλαβω εκει στην ιαλυσο τι κανει ο προεδρος και η αστυνομια?Ειναι το ιδιο συγκεκριμενο ατομο με ονοματεπωνυμο που πρωταγωνιστουσε και σε παλαιοτερα επεισοδια.Το αναφερει ο Καλημερης στο φαιςμπουκ του.O k Καλαματας αραγε δεν συγκινητε?Δεν θελει να χαλασει φιλιες μαλλον.Κριμα πατωσαμε.

ουδέτερος
ουδέτερος
8 years ago

Ο Καλημέρης αναφέρει στο Facebook οτι ο συγκεκριμένος πήγε να του μιλήσει και αυτός του τράβηξε μπουνιά. Η λέει ότι τον σσυμφέρει . Ήμουνα εκεί γιαυτό περνώ θέση και μιλάω

ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΓΟΡΑΣ
8 years ago

Και τώρα τελειώσατε χωριάτες….όπου σας βρίσκουμε ετοιμαστείτε….

Komenos7
Komenos7
8 years ago

[quote name=”ΔΙΑΓΟΡΑΣ”]Και τώρα τελειώσατε χωριάτες….όπου σας βρίσκουμε ετοιμαστείτε….[/quote]

niaou!

ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΓΟΡΑΣ
8 years ago

Ρε komenos7 μάγκα όμως….όποτε λέμε για ραντεβουδάκι όμως δεν μιλάς….πες το ναι και θα γίνει…Ή πατάς το πόδι σου και εσύ μέχρι το α.τ ιαλυσού και παραπέρα δεν?

ego6
ego6
8 years ago

[quote name=”Komenos7″][quote name=”ΔΙΑΓΟΡΑΣ”]Και τώρα τελειώσατε χωριάτες….όπου σας βρίσκουμε ετοιμαστείτε….[/quote]

niaou![/quote]
exei glarosoupa titika.

blue_lagoon13
blue_lagoon13
8 years ago

Μπαινω και διαβαζω για κοτες, ψευτομαγκες και αλλα διαφορα.Ο ενας λοιπόν ειναι κότα και ο αλλος είναι ”αντρας” που παει και ανακατεβει τον Διαγόρα και τους φιλάθλους για να ξελασπώσουν μια προσωπική του ιστορία που είχε πριν 3 χρονια με την φανελα αλλης ομάδας.Συγχαρητήρια λοιπόν.
Υ.Γ. Ο πρώτος που σήκωσε το χερι του και χτύπησε τον αλλο ήταν ο Κ.Κ. και ημουν μπροστά και το ειδα .Τα υπόλοιπα είναι σανό για να φάνε τα πρόβατα…

amelio
amelio
8 years ago

Ο Καλημέρης δέχτηκε επίθεση γιατί την προκάλεσε ο ίδιος.Ηταν ο πρώτος που χτύπησε τον αλλον με γροθιά.Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τί σχεση έχει ο διαγόρας με όλο αυτό το σκηνικό και στην τελική αφού έχει δίκιο γιατί δεν παει να του τραβήξει μια μήνυση του άλλου?Εγώ όμως ξέρω γιατί δεν πάει…

periergos
periergos
8 years ago

[quote name=”amelio”]Ο Καλημέρης δέχτηκε επίθεση γιατί την προκάλεσε ο ίδιος.Ηταν ο πρώτος που χτύπησε τον αλλον με γροθιά.Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τί σχεση έχει ο διαγόρας με όλο αυτό το σκηνικό και στην τελική αφού έχει δίκιο γιατί δεν παει να του τραβήξει μια μήνυση του άλλου?Εγώ όμως ξέρω γιατί δεν πάει…[/quote]
esu me tosa pou ksereis kserola tha fas ti nikolouli an kaneis dikia sou ekpompi.an den sou kanei kopos pes mas kai tous arithmous tou tzoker egaira omos me to tzak pot re vlima.