Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο Κακλαμάνος έδειξε και πάλι την κλάση του!

Ο Κακλαμάνος έδειξε και πάλι την κλάση του!

0
Dodekanisos

Με χατ τρικ του Αλέκου Κακλαμάνου που για μια ακόμα φορά έδειξε την μεγάλη του κλάση, ο Κλεόβουλος Λίνδου πέρασε νικηφόρα από την Κω, επικρατώντας της τοπικής Αθλητικής Ένωσης με 5 – 2. Αν και οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 32’ με τον Φονσέκα, η συνέχεια άνηκε στους Λινδιακούς οι οποίοι δεν πτοήθηκαν και σκόραραν …κατά ριπάς. Λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου ο Αλέκος Κακλαμάνος έκανε το 1 – 1ενώ στο 53’ ο Κολιοκώστας πέτυχε το 1 – 2. Ο Αλέκος Κακλαμάνος με τέρματα στο 60’ και στο 71’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4 – 1 και στο 76’ ο Μάριος Μπαϊρακτάτης έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του κάνοντας το 5 – 1. Το τελικό 5 – 2 διαμόρφωσε ο Χατζηφούντας στο 81’.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παρχαρίδης (Φραγκιαδάκης, Πατσιαούρας)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
Α.Ε ΚΩΣ : Δημητρίεβιτς, Νυστάζος (58’ Ραμπότας), Ντεμκόλλι (70’ Οικονόμου Μ.), Χιούσι, Ζαίμι, Ζιώγας, Οχτάρας, Κουρζής, Χατζηφούντας, Τογρού, Φονσέκα
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Χρυσανθής, Κουκουτσέλας, Χαμιτάι (79’ Γιαννιού), Γιατσιάτσος, Διακογεωργίου, Γκίκας, Μπαϊρακτάρης Η., Μπαϊρακτάρης Μ., Κακλαμάνος Α. (86’ Χατζηνικόλας), Κολιοκώστας (77’ Τσιάτσιος), Ταγκάεβ (89’ Οικονόμου)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments