Αρχική Videos Ο Joe Biden θα είναι υποψήφιος για το 2024, πιστοποιεί ο Λευκός...

Ο Joe Biden θα είναι υποψήφιος για το 2024, πιστοποιεί ο Λευκός Οίκος

0

O Joe Biden θα είναι υποψήφιος για τις εκλογές των ΗΠΑ το 2024, όπως τουλάχιστον επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου Καρίν Ζαν Πιέρ κατά την διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου. Όπως επεσήμανε, o Biden έχει δεσμευτεί για κάτι τέτοιο παρά το ότι η δημοτικότητα του εδώ και καιρό εμφανίζει σημαντική πτώση.

«Θα επαναλάβω απλώς αυτό που έχει πει πολλές φορές ο πρόεδρος και αυτό είναι ότι σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα». Η ίδια πάντως πρόσθεσε  ότι δεν μπορεί να μιλήσει πολύ για τις εκλογές του 2024 λόγω του νόμου Hatch, ο οποίος απαγορεύει στους υπαλλήλους της εκτελεστικής εξουσίας να συμμετέχουν σε πολιτική δραστηριότητα. Ο σχεδόν 80χρονος πλέον Biden, μέχρι στιγμής αποφύγει επιμελώς να δεσμευτεί για το τι θα πράξει ενόψει των εκλογών του 2024.

Πρόσφατα είχε πει στο CBS ότι είναι «πρόθεσή» του να επιδιώξει την επανεκλογή του αλλά είχε πει ότι δεν είναι μια οριστική απόφαση. Το ποσοστό αποδοχής του Biden είχε πέσει στο ιστορικό χαμηλό 36% τον περασμένο Μάϊο ενώ είναι φανερό πως υπάρχει δυσαρέσκεια για τους χειρισμούς του στο Ουκρανικό ζήτημα και ειδικά στο θέμα της οικονομίας που είναι ένα ζήτημα το οποίο απασχολεί ολοένα και περισσότερο τους Αμερικανούς.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments