Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο Ηρακλής ευχαριστεί και ζητάει τη στήριξη του κόσμου

Ο Ηρακλής ευχαριστεί και ζητάει τη στήριξη του κόσμου

0
Dodekanisos

Από τη διοίκηση του Ηρακλή πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου εν μέσω πανδημίας που μαστίζει τη χώρα μας, με τα οποιαδήποτε προβλήματα και δη τα οικονομικά, με τα μέτρα διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών αγώνων, η διοίκηση του Ηρακλή κάνει έκκληση σε όλους τους φίλους του συλλόγου να συμπαρασταθούν στη διοίκηση για να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο που έχει να αντιμετωπίσει.
Ευχαριστούμε
1. Τον ομογενή φίλο του συλλόγου Ελευθέριο Φεγγάρα για τη στήριξη του στην ομάδα.
2. Την ΒΑΠ Κουγιός και ειδικότερα τον Βασίλη Κουγιό ο οποίος ύστερα από προσωπικές παρεμβάσεις του επίτιμου προέδρου του συλλόγου κ. Γεωργίου Παπαδημήτρη, βοήθησε οικονομικά την ομάδα για την μετάβαση της στην Κω.
3. Τον Κασέκα Λάζαρο, πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου «Ο Κερωνιάτης» για την άψογη συνεργασία που είχαν οι δυο σύλλογοι και πάντα βοηθά οικονομικά.
4. Τον πρόεδρο της κοινότητας Μαριτσών Παπαδημήτρη Γεώργιο ο οποίος συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων όσον αφορά τις εγκαταστάσεις του γηπέδου, καθώς και την οικονομική στήριξη που παρέχει στην ομάδα.
5. Τους Φεγγάρα Γεώργιο, Παπαδημήτρη Ευστάθιο, Δελασέρα Λοίζο, Παπαδημήτρη Σωτήριο, Παπαδημήτρη Νεκτάριο για τις εργασίες όλου του γηπέδου εσωτερικά και εξωτερικά. Και όλους όσους βοήθησαν και στηρίζουν οικονομικά και ηθικά. Ζητούμε τη συμπαράσταση όλων των φίλων του συλλόγου και στην εφετινή περίοδο όπως κάθε χρόνο γιατί οι δυνάμεις του Ηρακλή ενωμένες μπορούν να τον ανεβάσουν ψηλά. Όλοι μαζί μπορούμε».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments