Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ο Ίκαρος πρωταγωνιστής στη Μεγαλόπολη

Ο Ίκαρος πρωταγωνιστής στη Μεγαλόπολη

0
motocross
Dodekanisos

Με πρωτιά του Βασίλη Χρυσοχού στην ΜΧ2 και 4η θέση του Φραγκίσκου Ζούνη στην EXPERT ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα MotoCross Νοτίου Ελλάδος.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή την βροχή που έπεσε το προηγούμενο βράδυ στην Μεγαλόπολη, η κατάσταση της πίστας θύμιζε περισσότερο πίστα για πατινάζ παρά πίστα MotoCross.
Οι δύο αθλητές του ΙΚΑΡΟΥ ξεκίνησαν πολύ καλά την ημέρα τους αφού ο Βασίλης και ο Φραγκίσκος πήραν στα χρονομετρημένα την 1η και την 4η θέση αντίστοιχα στην κατηγορία τους.
Ο Βασίλης Χρυσοχός στο Α σκέλος τέθηκε επικεφαλής της κούρσας από την 2η στροφή και έδειξε νωρίς νωρίς ποιο είναι το αφεντικό. Το μόνο που είχε να κάνει μέχρι την καρό σημαία ήταν να αυξάνει την διαφορά από τους υπόλοιπους.
Στο Β σκέλος χρειάστηκε έναν γύρο για να πάρει κεφάλι στην κούρσα και κράτησε την πρώτη θέση μέχρι το τέλος του αγώνα.
Ο Βασίλης οδήγησε σαν να μην έλειψε ούτε μέρα από τις πίστες, παρ’ όλη την απουσία του από αυτές για ενάμιση χρόνο.

Ο Φραγκίσκος Ζούνης στο Α σκέλος έστριψε 4ος στην πρώτη στροφή και έμεινε εκεί μέχρι το τέλος του αγώνα. Δύστυχός με πιο έμπειρους προπορευόμενους και με μοτοσυκλέτες 450cc ήταν πολύ δύσκολο το κάτι παραπάνω.
Στο Β σκέλος ενώ είχε καλύτερη εκκίνηση σε σχέση με το Α σκέλος, μια πτώση στα μισά του πρώτου γύρου τον έριξε στην 14 θέση και έτσι αναγκάστηκε να παλέψει, για να καταφέρει να ανέβει μέχρι την 6η στο τέλος του αγώνα.
Ο Φραγκίσκος στάθηκε πολύ καλά στους αγώνες του Πρωταθλήματος MotoCross Νοτίου Ελλάδος, αφού η υποχρεωτική συμμετοχή του, στην κατηγορία EXPERT λόγω της κατάκτησης της 6ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, τον καθιστά ανίσχυρο λόγο υποδεέστερης μοτοσυκλέτας

Η Αποστολή του ΙΚΑΡΟΥ αναλυτικά:
ΖΟΥΝΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ #37 κατηγορία EXPERT / YAMAHA YZF 250
Χορηγοί: FALIRAKI MOTOCROSS PARK, RACING DESIGN, EVERIRON, “ΑΤΣΙΚΝΟΥΔΑΣ” EΛΑΣΤΙΚΑ

ΧΡΥΣΟΧΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ #174 κατηγορία ΜΧ2 / YAMAHA YZF 250
Χορηγοί: ΚΑΦΕΝΕΙΟ “ΣΤΕΛΛΑΡΑΣ”, ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ “ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ”, ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΡΕΑΤΩΝ “ΚΑΛΕΡΓΗΣ”, ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ “ΦΩΣ”, PAPANIKOLAKIS.GR, ZΑMAGIAS MOTO, ΛΕΝΖΟΣ 55

Μεγάλος Χορηγός του ΙΚΑΡΟΥ είναι η εταιρεία BLUE STAR FERRIES

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments