Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ο Ιάλυσος κοντά στα παιδιά

Ο Ιάλυσος κοντά στα παιδιά

0
Dodekanisos

Επίσκεψη στα σχολεία της περιοχής πραγματοποίησαν διοίκηση και ποδοσφαιριστές του Ιάλυσου προκειμένου να ευχηθούν στα παιδιά για τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων. Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι “ερυθροκίτρινοι” αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Τα Χριστούγεννα.. ανήκουν στα παιδια! Με μεγάλη μας χαρά και ευχαρίστηση ολοκληρώσαμε τις επισκέψεις μας στα σχολεία της Ιαλυσού, καταφέραμε να “κλέψουμε” μπόλικα παιδικά χαμόγελα και αυτό είναι το καλύτερο δώρο για όλους εμάς!

Διοίκηση και Ποδοσφαιριστές επισκέφθηκαν τα σχολεία της Ιαλυσού μαζί με τον Αη Βασίλη και μοίρασαν μπάλες (ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ) για τις αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών και περισσότερα από 1.000 Παιδικά Εισιτήρια Διαρκείας ΓΑΣ Ιάλυσος, ώστε να μπορούν να βλέπουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα. Από τους Ποδοσφαιριστές ζητήθηκαν πολλά αυτόγραφα από τα παιδιά ενώ δόθηκε από μία κορνίζα με επίσημη εμφάνιση της ομάδας ως αναμνηστικό δώρο για να κρεμαστεί σε κάθε σχολείο.

Ευχαριστούμε το 1ο, 2ο & 3ο Δημοτικό, Γυμνάσιο και Γενικό Λύκειο Ιαλυσού για τη φιλοξενία και τις όμορφες στιγμές που μας χάρισαν!”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments