Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ο Ιάλυσος “φωνάζει” για τη διαιτησία

Ο Ιάλυσος “φωνάζει” για τη διαιτησία

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία εξέδωσε η διοίκηση του Ιάλυσου. Αναλυτικά:

“Για ακόμα μια φορά θέλουμε να εκφράσουμε την δυσαρέσκεια μας για την διαιτησία του κυρίου Τουλούμη και των βοηθών του στην αναμέτρηση κόντρα στην Α.Ε Ερμιονίδας. Το οφθαλμοφανές πέναλτυ που καταλογίστηκε υπέρ μας στο 88ο λεπτό, δεν μας παραπλανεί και κυρίως δεν μας δημιουργεί θετικές εντυπώσεις με βάση τα όσα είδαμε καθ όλη την διάρκεια του ματς.

Είναι απορίας άξιο το πως η ομάδα μας δέχτηκε τόσες κίτρινες κάρτες κόντρα σε έναν αντίπαλο που οι φορές που πέρασε την γραμμή του κέντρου ήταν μετρημένες στα δάχτυλα. Είναι απορίας άξιο το πως ο κύριος Τουλούμης δεν είδε το καταφανέστατο χέρι του αμυντικού της Α.Ε Ερμιονίδας στην προσπάθεια του Κονέ στο 65ο λεπτό. Ο Ιάλυσος αξίζει να παραμείνει στην Γ Εθνική και δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας αποτρέψει.

Η ομάδα μας είναι νεανική, στηρίζεται στο ντόπιο στοιχείο και κάθε εβδομάδα κερδίζει τον σεβασμό και το χειροκρότημα των αντιπάλων της. Γι αυτό δεν θα επιτρέψουμε ξανά να υπάρχουν τέτοιες εχθρικές διαιτησίες στα παιχνίδι μας. Δηλώνουμε υπεύθυνα πως όποιος δεν μας σέβεται, θα είναι πλέον απέναντι μας”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments