Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ο Ιάλυσος δυσκόλεψε το μέλλον του!

Ο Ιάλυσος δυσκόλεψε το μέλλον του!

0
Dodekanisos

Πικρή ήττα που τον αφήνει μόνο του στην τελευταία θέση της βαθμολογίας γνώρισε ο Ιάλυσος. Οι “ερυθροκίτρινοι” παίζοντας εντός έδρας με την Τριγλία Χαλκιδικής έχασαν με 2 – 1 και πλέον το μέλλον τους στο πρωτάθλημα φαντάζει πολύ δύσκολο μιας και πρέπει να καταβληθεί πολύ μεγάλη προσπάθεια στη συνέχεια για να υπάρξει ανάκαμψη.

Και όμως, το σημερινό παιχνίδι σε τίποτα δεν προδίκαζε ότι θα έχει αυτή την κατάληξη για την ομάδα του νησιού μας. Και αυτό διότι οι γηπεδούχοι που είχαν στον πάγκο τους τον υπηρεσιακό προπονητή Αγαπητό Αμπελά, είχαν συνειδητοποιήσει τη σπουδαιότητα της αναμέτρησης και για τον λόγο αυτό μπήκαν πάρα πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο ανοίγοντας μάλιστα το σκορ μόλις στο 5′. Ήταν ένα τέρμα που όλοι περίμεναν ότι θα μπορούσε να δώσει μια διαφορετική ώθηση ενόψει της συνέχειας. Όμως η Τριγλία είναι μια κοντρολαρισμένη ομάδα και δεν το παράτησε το παιχνίδι ούτε και πτοήθηκε από το γρήγορο γκολ. Βέβαια καθοριστικό ρόλο για τη συνέχεια έπαιξε το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι χωρίς να είναι απειλητικοί στο πρώτο ημίχρονο, μπόρεσαν σε μια ανύποπτη στιγμή να φθάσουν στην ισοφάριση πριν την ανάπαυλα. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου λοιπόν σημείωσαν το 1 – 1 που όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη.

Οι “ερυθροκίτρινοι” μπήκαν καλά και στο δεύτερο ημίχρονο χάνοντας μια πολύ καλή ευκαιρία στο 50′ όμως δεν μπόρεσαν να έχουν διάρκεια. Από εκεί και πέρα, έπαιξαν με πολύ άγχος αλλά και ανορθόδοξα κάνοντας κυρίως σέντρες και μακρινές μπαλιές. Αυτό το στιλ του παιχνιδιού ήταν ότι έπρεπε για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι “διαβάζοντας” σωστά το παιχνίδι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα και από εκεί και πέρα ουσιαστικά έβαλαν ταφόπλακα στα όποια όνειρα των γηπεδούχων να κάνουν κάτι. Αποτέλεσμα του άγχους που είχαν οι γηπεδούχοι ήταν και η κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Αυγενικού στο 80′ αφήνοντας την ομάδα του παίκτη λιγότερο σε ένα κρίσιμο σημείο. Από εκεί και πέρα ήταν ουσιαστικά αδύνατο να αλλάξει η εικόνα του παιχνιδιού.

Μόλις στο 5′ ο Μαρτσάκης έκανε μια ωραία προσπάθεια μπαίνοντας στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Αυγενικού ο οποίος με πλασέ έκανε το 1 – 0.
Στο 14′ ο Αυγενικού έκανε το σουτ από καλό σημείο αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Καλή στιγμή για τον Ιάλυσο που θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα του στη φάση αυτή.
Στο 50′ ο Αυγενικού έδωσε τη μπάλα στον Μαραγκουδάκη μέσα στην περιοχή ο οποίος πλάσαρε αλλά ο Παλαβράκης απόκρουσε. Η μπάλα στην επαναφορά της έφθασε στον Αυγενικού που έκανε νέο πλασέ αλλά σημάδεψε το κάθετο δοκάρι. Μεγάλη ευκαιρία για τον Ιάλυσο.
Στο 60′ ο Λεμονής με ένα πάρα πολύ δυνατό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ανδρούτσο και έκανε το 1 – 2.
Στο 62′ ο Πότσι πήρε τη μπάλα σε καλό σημείο μέσα στην περιοχή και έκανε το σουτ αλλά την έστειλε να περάσει ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Στο 95′ ο Αμαραντίδης από πλεονεκτικό σημείο έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1 – 3 καθώς πλάσαρε άστοχα.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δημήτρης Ψυχούλας (Βοιωτία) και “βοηθοί” του ήταν οι οι Άγγελος Πήττας και Γιάννης Καραλής από την Ηλεία. Στο 80′ αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη (κόκκινη κάρτα) ο Αυγενικού και αποβλήθηκε. Με το ίδιο τρόπο αποβλήθηκε και ο Πότσι για τους φιλοξενούμενους στο 91′.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Μακρυδημήτρης, Τριποτσέρης, Μαρτσάκης (15′ λ.τ. Μαραγκουδάκης), Ρεκλειτης (67′ Ρεκλείτης), Χατζηδίμπας, Αυγενικού, Χειμωνέττος, Σερτζίνιο, Γιώργου, Νατσιόπουλος (64′ Φράγκος)
ΤΡΙΓΛΙΑ: Παλαβράκης, Ζώτος, Κουρέλλας, Σγούρης, Μιλκουδης, Πότσι, Παπαδημητρίου (88′ Έππας), Ευθυμιάδης (69′ Σαραβίνης), Ζορμπάς, Ντούνγκα, Λεμονής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments