Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο Ιάλυσος με άνεση 4-0 τον Ακουσίλαο Φανών!

Ο Ιάλυσος με άνεση 4-0 τον Ακουσίλαο Φανών!

0
Dodekanisos

Ο Ιάλυσος δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στον Ακουσίλαο Φανών, του οποίου επικράτησε με 4-0 στον Β’ όμιλο για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πλουραλισμός στην επιθετική γραμμή του συνόλου του Σάββα Ορφανίδη με τέσσερις διαφορετικούς ποδοσφαιριστές να χρίζονται σκόρερς. 

2/2 και για τον Ιάλυσο

Μετά τους Διγενή Κοσκινού και Φοίβο Κρεμαστής, ο Ιάλυσος έγινε η τρίτη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα που άρχισε τις υποχρεώσεις της με 2/2 νίκες. Μετά την ευρεία εκτός έδρας νίκη (6-0) κόντρα στον Ορφέα, το απόγευμα της Τρίτης (19/10) επιβλήθηκε 4-0 στο «Ε.Α.Κ» του Ακουσίλαου. Ο Ιάλυσος ουσιαστικά είχε «καθαρίσει» την νίκη από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Το οποίο είχε διεξαχθεί το Σάββατο (16/10). Ωστόσο η αναμέτρηση είχε διακοπεί στο δεύτερο ημίχρονο, λόγω προβλήματος στον ηλεκτροφωτισμό του «Ενωσιακού» σταδίου. Οπότε σήμερα είχε αποφασιστεί να διεξαχθεί το επιπλέον 45λεπτο. 

Το ματς

Όσον αφορά την αναμέτρηση, οι «τοξοβόλοι» δεν συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες. Φυσικά τα πράγματα είχαν γίνει πιο απλά μόλις στο 5ο λεπτό. Η ομάδα του Σάββα Ορφανίδη είχε κατορθώσει να ανοίξει το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φανούρη Γκινή. Ενώ στο 10′ ο Ιάλυσος βρέθηκε κοντά στο 2-0. Ωστόσο ο Καραγιάννης νίκησε στο τετ – α – τετ τον Παπουτσογιαννόπουλο. Στον αντίποδα, η πρώτη καλή στιγμή για τον Ακουσίλαο στο ματς είχε έρθει στο 20′. Ο Μπάκο βγήκε φάτσα με τον Φραγκούλη, όμως ο τερματοφύλακας του Ιάλυσου προέβη σε σπουδαία απόκρουση. Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου αναφέρει πως η ομάδα που χάνει τις ευκαιρίες δέχεται γκολ. Κάπως έτσι, ο Ακουσίαλος δεν κατόρθωσε να μειώσει στο σκορ και στο 24ο λεπτό ο Γιάννης Λαμπίδης έγραψε το 2-0. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός μετουσίωσε σε γκολ την όμορφη πάσα του Λερογιάννη. Τα προβλήματα στην άμυνα του Ακουσίλαου συνεχίστηκαν και στο 29′ ο Σωτήρης Τάχος με πλασέ σκόραρε για το 3-0. 

Στο δεύτερο ημίχρονο που συνεχίστηκε σήμερα, ο Ιάλυσος κατόρθωσε να βρει ακόμα ένα γκολ με τον Ιντρίζι Ίγκλι στο 68ο λεπτό. Τελικό αποτέλεσμα Ιάλυσος – Ακουσίαλος Φανών 4-0. 

Διαιτητής: ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Α.

Βοηθοί: ΚΟΚΜΟΤΟΣ Ι. και ΖΑΡΙΔΑΣ Ι.

Παρατηρητής: ΖΩΑΝΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

Παρατηρητής Διαιτησίας: ΖΑΝΝΕΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments