Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου O Ιάλυσος τις ευκαιρίες, ο Κολοσσός τη νίκη (pics)

O Ιάλυσος τις ευκαιρίες, ο Κολοσσός τη νίκη (pics)

0
1
Dodekanisos

Μετά από ένα αρκετά καλό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Κοσκινού, ο Κολοσσός Κάστρου επικράτησε με 1 – 0 του Ιάλυσου στην πρόβα τζενεράλε των δυο ομάδων μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας. Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία ενώ στην επανάληψη ο Ιάλυσος ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι «ερυθροκίτρινοι» είχαν πολλές χαμένες ευκαιρίες, όμως στο ποδόσφαιρο μετράει το γκολ. Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη φανέλα του Ιάλυσου έπαιξαν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο οι Βούλγαροι Kyosev Teodor και Adzhov Kostadin οι οποίοι άφησαν καλά στοιχεία και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσουν τις τελευταίες μετεγγραφικές κινήσεις της ομάδας.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 9’ ο Δράκος έχασε μια κλασική ευκαιρία όταν από θέση τετ α τετ έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 17’ ο Πάττας με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Στο 22’ ο Σπάρταλης εκτέλεσε πέναλτι αλλά ο Καστανάκης κατάφερε να αποκρούσει κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Το πέναλτι έκανε ο Πόγιας στον Παφιάκη το οποίο όμως αμφισβητήθηκε από τον Ιάλυσο.
Στο 33’ ο Καρπαθάκης έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή όμως η μπάλα εξοστρακίστηκε σε αμυνόμενους και κατέληξε κόρνερ.
Στο 35’ ο ίδιος παίκτης έκανε νέο σουτ όμως η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Την ίδια τύχη είχε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαριά στο 40’.
Στο 60’ ο Σπάρταλης έχασε σημαντική ευκαιρία όταν σούταρε από τη μικρή περιοχή και η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο 70’ χάθηκε η σημαντικότερη ίσως ευκαιρία του Ιάλυσου και μάλιστα διπλή. Ο Παφιάκης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι. Στην επαναφορά της έφθασε έξω από την περιοχή όπου ο Ιάλυσος κέρδισε φάουλ. Το εκτέλεσε ο Πελέκης όμως η μπάλα αυτή τη φορά «βρήκε» το αριστερό δοκάρι.
Στο 85’ μετά από εκτέλεση του Μαριά, ο Σπάρταλης έκανε το σουτ όμως ο Καρπαθάκης απόκρουσε.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Καστανάκης, Θεοδώρου , Έλληνας, Πόγιας, Σαββίδης, Καραγιάννης, Διακαναστάσης, Κοσμάς, Βαρέλης, Γιαννουκάς, Πάττας (Έπαιξε και ο Καρπαθάκης)
ΙΑΛΥΣΟΣ: Κεφάλας, Μαλλιάκας, Σαχίνης, Κρομμύδας, Καρπαθάκης, Πελέκης, Σπάρταλης, Παφιάκης, Δράκος, Αγγελόπουλος, Μαριάς (Έπαιξαν και οι Αλαφούζος. Γιαννόπουλος, Kyosev Teodor και Adzhov Kostadin)

Ρεπορτάζ αγώνα και φωτογραφίες Φώτης Αντωνάς
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2013_2014/a_katigoria/kolossos_ialisos/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments