Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο Ιάλυσος είναι εδώ!

Ο Ιάλυσος είναι εδώ!

8
ialisos paiktes
Dodekanisos

Ξέροντας ότι δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες, οι παίκτες του Ιάλυσου έπαιξαν με ψυχή και πάθος στο «Οικονομίδειο» απέναντι στον Κλεόβουλο Λίνδου τον οποίο και κέρδισαν με 4 – 2. Πλέον, η ομάδα της Ιαλυσού βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Φοίβο και το μεταξύ τους παιχνίδι την προσεχή Πέμπτη στην Κρεμαστή είναι πιθανό να κρίνει πάρα πολλά. Ο Ιάλυσος πέτυχε ένα γρήγορο γκολ το οποίο έδωσε άλλη ώθηση στους παίκτες του Αλέξη Αλεξανδρή ενόψει της συνέχειας. Οι φιλοξενούμενοι που είχαν στον πάγκο τους τον Νίκο Μαντικό (και όχι τον Δημήτρη Δογιάμα που απουσίαζε για προσωπικούς λόγους), δεν έδειξαν την φρεσκάδα που είχαν σε άλλα παιχνίδια με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πάρουν κάτι.
Μόλις στο 2’ο Χατηζφούντας έκανε σέντρα, ο Σπάρταλης στη συνέχεια πάσαρε στον Γ. Κρομμύδα και αυτός από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0.
26’ Ο Γιαγιάτσος έβγαλε μια σέντρα στην περιοχή του Ιάλυσου και συγκεκριμένα στο δεύτερο δοκάρι εκεί όπου ο Πατσιαούρας αμαρκάριστος έπιασε την κεφαλιά φέρνοντας το ματς στα ίσα (1-1) για την ομάδα του.
28’ Μετά από σέντρα του Παφιάκη ο Γ.Θ. Συμεωνίδης χτύπησε την μπάλα με το χέρι στην περιοχή με συνέπεια ο Μιάρης να υποδείξει πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Σπάρταλης ο οποίος έδωσε πολύ γρήγορα και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του (2-1).
58’ Εκτέλεση φάουλ του Παφιάκη από αριστερά με την μπάλα να περνά δίπλα από το τείχος και να καταλήγει στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του Αθανασίου που ακούμπησε με το κεφάλι (3-1).
68’ Ο Ρεκλείτης είδε πολύ ωραία τον Χατζηφούντα στην περιοχή του έβγαλε την μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και αυτός αφού πρόλαβε την έξοδο του Λιβιασιανού πλάσαρε εύστοχα «γράφοντας» το 4-1 για την ομάδα του.
69’ Σέντρα του Γεωργαλλή από αριστερά σε ένα σημείο που καραδοκούσε ο Μαθιός ο οποίος με κοντινό πλασέ μείωσε σχεδόν αμέσως για την ομάδα του (4-2).
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μίαρης (Στεφανάκης, Σάββενας)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Κεφάλας, Μαλλιάκας, Πανόπουλος (84’ Ν. Κρομμύδας), Ρεκλείτης, Πελέκης (70’ Καρπαθάκης), Γ. Κρομμύδας, Παφιάκης, Σπάρταλης, Χατζηφούντας (82’ Δράκος), Σταυλάς, Σαχίνης
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Λιβισιανός, Κακλαμάνος, Γ.Κ. Συμεωνίδης (87’ Αναστασιάδης), Αρχοντούλης, Α. Συμεωνίδης, Γ.Θ. Συμεωνίδης, Πατσιαούρας (84’ Διάκουλας), Αθανασίου, Γιαγιάτσος, Μαθιός, Γεωργαλλής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
louloudas
louloudas
10 years ago

o doryforos tou ialysou o kleovoulos,gelan kai oi petres re stimenoi..3-0 kremasti gia plaka kai ante geia

ΕΦΙΑΛΤΗΣ
ΕΦΙΑΛΤΗΣ
10 years ago

ΠΩ ΠΩ ΛΑΟΣ!!!!
ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ??

Filathlos
Filathlos
10 years ago

Den ine shmerinh fotografia vre teneke tis feta

Filathlos
Filathlos
10 years ago

[quote name=”Filathlos”]Den ine shmerinh fotografia vre teneke tis fetas!!!!!!

scorpions
scorpions
10 years ago

den einai simerini

ialisos
ialisos
10 years ago

se pliroforw filaraki pws h foto den einai shmerinh . sygxarithria stoys filathloys ths omadas mas poy htane apsogh kai se fwnh kai se sthriksei. MIA ZWH IALISOS.

Lindos
Lindos
10 years ago

Eseis sto telos tha parakalate tin lindo na sas dosei to paixnidi pou tous stisate …..

malioufas aera
malioufas aera
10 years ago

ti ialysos ti olympiakos,ta idia skata se stisimo kai diaitisia.