Αρχική Αθλητικά νέα O Γιοάν Μπεναλουάν του Άρη μοιράζει φαγητό σε άστεγους

O Γιοάν Μπεναλουάν του Άρη μοιράζει φαγητό σε άστεγους [vid]

0
Dodekanisos

Ο Γάλλος με ρίζες από την Τυνησία Γιοάν Μπεναλουάν, που αγωνίζεται ως αμυντικός στον Άρη προχώρησε αυτοβούλως σε μία αξιέπαινη κίνηση. Συγκεκριμένα μοίρασε για δεύτερη φορά σε μία εβδομάδα φαγητό στους άστεγους και οι πολίτες προσφέρονται να τον βοηθήσουν! 

Η αξιοθαύμαστη πρωτοβουλία του Μπεναλουάν έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τον ίδιο περισσότερα από 100 άτομα έχουν ζητήσει να βοηθήσουν. Ο 34χρονος αμυντικός ανάρτησε βίντεο στο Instagram, στο οποίο προσφέρει φαγητό σε μία άστεγη γυναίκα. Στην λεζάντα έγραψε:

«Η αλληλεγγύη είναι η βάση των ανθρώπων. Για αυτόν τον 15Αύγουστο θα ήθελα να σας ευχηθώ ότι καλύτερο, αλλά και να αναδείξουμε τις ανθρώπινες αξίες. Έλαβα αμέτρητα μηνύματα υποστήριξης και αγάπης για όλες αυτές τις ενέργειες κατά της φτώχειας. Γιατί λοιπόν δεν ενεργούμε ΜΑΖΙ, και να κάνουμε τα πράγματα να κινούνται για έναν συγκεκριμένο σκοπό; Για όσους ενδιαφέρονται, θα μπορούσαμε να συναντιόμαστε μία φορά την εβδομάδα. Για να δίνουμε αγάπη και βοήθεια (νερό, φαγητό, ρούχα, βιβλία κλπ…) σε άτομα που έχουν ανάγκη. Μερικές φορές, μια μικρή χειρονομία μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά. Και μην ξεχνάτε ποτέ: ΜΟΝΟΙ, ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ, ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΑ!»

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Benalouane (@benalouaneyohan)

Τα μηνύματα που έχει δεχθεί είναι αμέτρητα. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι τρομερή. Ειδικότερα αρκετοί είναι οι άνθρωποι που θέλουν να ακολουθήσουν το παράδειγμά του και να βοηθήσουν. Κρούση έχει δεχθεί ακόμα και από ανθρώπους της εστίασης που θέλουν να προσφέρουν φαγητά. 

«Ξεκινάμε αύριο στις 22.30. Θα συναντιόμαστε μία φορά κάθε εβδομάδα και θα δίνουμε αγάπη και βοήθεια (νερό, φαγητό, ρούχα, βιβλία κλπ…) σε άτομα που έχουν ανάγκη. Μερικές φορές, μια μικρή χειρονομία μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments