Αρχική Επικαιρότητα Ο Gigi Becali απαγόρευσε στους παίκτες της Στεάουα να εμβολιαστούν

Ο Gigi Becali απαγόρευσε στους παίκτες της Στεάουα να εμβολιαστούν

0
Gigi Becali is not an advocate of vaccinations (photo: PAP / Getty Images)
Dodekanisos

Ο Gigi Becali, ιδιοκτήτης της Στεάουα Βουκουρεστίου απαγόρευσε δια ροπάλου τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου να εμβολιαστούν. Την είδηση έφερε στο φως της δημοσιότητας μέσω Twitter ο Ρουμάνος δημοσιογράφος Emanuel Rosu. 

«Αν είχα να επιλέξω ανάμεσα σε όπλο και εμβόλιο (σ.σ. κατά του κορονοϊού), θα προτιμούσα να με πυροβολήσουν. Κανείς δεν θα εμβολιαστεί στην Στεάουα Βουκουρεστίου», σχολίασε ο ιδιόρρυθμος ισχυρός άνδρας του συλλόγου από την Ρουμανία. «Όταν βλέπω έναν εμβολιασμένο, κρατάω τις αποστάσεις μου, τουλάχιστον δύο μέτρα. Θα δείτε τι θα γίνει σε 1-2 χρόνια», πρόσθεσε.

Όσον αφορά τον χαρακτηρισμό «ιδιόρρυθμος», δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την απόφασή του για τα εμβόλια. Τουναντίον, καθώς ο Becali αποτελεί ένα αρκετά αμφιλεγόμενο πρόσωπο στην Ρουμανία. Για του λόγου το αληθές το περασμένο καλοκαίρι ο 32χρονος Τσέχος επιθετικός Zdenek Ondrasek είχε υπογράψει στην Στεάουα. Μετά από μόλις έναν μήνα και 68 αγωνιστικά λεπτά, ο Becali τερμάτισε την συνεργασία τους. Μάλιστα ο Becali είχε αιτιολογήσει την απόφασή του λέγοντας πως «ο συγκεκριμένος παίκτης δεν είναι για το επίπεδο της Στεάουα»!

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον αμφιλεγόμενο ιδιοκτήτη της Στεάουα, μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα «sombrero.gr».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments